@destere bu kara günü görmedi iyiki bende görmeseydim keşke ayoll @mrt-06Gör gör kardeş dediklerini, işte @mrt-06 @DarkLeqenD
@destere bu kara günü görmedi iyiki bende görmeseydim keşke ayoll @mrt-06Gör gör kardeş dediklerini, işte @mrt-06 @DarkLeqenD
3 @MayısKralı 3 de sendin ama öyle olunca skora bakıyorduk, en geride sen olduğun için good bye oluyordun.Kaç kaçtı ki oylama
Zaten yılan gibi bir şeysin ne dense haklı.
Takim kaptanınız olarak ilk ulusa seslenişimi yarın oyunda yapacağım. @turkuazz @Bully @Polat Şaşmaz @MayısKralı @Aserat @Harunnn60
Vay Atacan'ım hoşgeldin bizim takıma, ay çok sevindim bu gelişmeye Böylece bu sezonun Semih Öztürk'ü de sen olmuş oldun
3 @MayısKralı 3 de sendin ama öyle olunca skora bakıyorduk, en geride sen olduğun için good bye oluyordun.
Vay Atacan'ım hoşgeldin bizim takıma, ay çok sevindim bu gelişmeye Böylece bu sezonun Semih Öztürk'ü de sen olmuş oldun
Bu gazla bu haftaki oyunu kesin alırız artık
@Yiğitt'ten Çiğdem'e bir darbe daha gelmiş
@Çiğdem- e bir yerden darbe yapma vaktim geldi de geçiyordu, sonunda gerçekleştirdim.
Aaa unutmuşum onu 😱3 @MayısKralı 3 de sendin ama öyle olunca skora bakıyorduk, en geride sen olduğun için good bye oluyordun.
Atacan'ımın ne suçu var ki, sizin takımda çok pis insan var, kışkırtmışlardır kardeşimi. ss
Helal olsun bebeğime@Çiğdem- e bir yerden darbe yapma vaktim geldi de geçiyordu, sonunda gerçekleştirdim.
Yine yenilirsiniz siz.
Bilemiyorum
@DarkLeqenD sevmeyenin çoksa doğru yoldasın demektir kanka.@mrt-06 canım bizi neden bıraktın Darkı yollardık oraya
Ciddiyim tabi boş boş takılıyorsun takımda bir de yaşadığın her gün bir bütün Hindistan Cevizini yiyorsunAr yu fakink mi? Ciddi misin sen?
Kulise ne gerek var? @Çiğdem- in gitme vakti geldi demektir.
Bilemiyorum
sanırım mavi takım önde her hafta elemeye kalınan takıma niye gidilirki ayoll yiğit santajmı yaptı atacana öğrenirim ben 😵😵😵 @mrt-06Atacan'ımın ne suçu var ki, sizin takımda çok pis insan var, kışkırtmışlardır kardeşimi. ss
Biz ona iyi bakarız @mrt-06
Helal olsun bebeğime
Yok bu hafta kazanıyoruz artık, kesin bilgi Siz şimdiden kulislere başlayın
SANTAJ yaptım.sanırım mavi takım önde her hafta elemeye kalınan takıma niye gidilirki ayoll yiğit santajmı yaptı atacana öğrenirim ben 😵😵😵 @mrt-06
Kusura bakma da bir bütün dişimin kovuğuna yetmiyor.Ciddiyim tabi boş boş takılıyorsun takımda bir de yaşadığın her gün bir bütün Hindistan Cevizini yiyorsun