2. Sıradayım kraliçem eğer öneme biri geçmediyse.@mrt-06 ı 3.sıradan indirebilsen oyunu alacaz ama 04 virgül farkıyla geride kalmışsın
2. Sıradayım kraliçem eğer öneme biri geçmediyse.@mrt-06 ı 3.sıradan indirebilsen oyunu alacaz ama 04 virgül farkıyla geride kalmışsın
yok darklqend yapmış ama 8-7 yeniliyoruz galiba 3.sıraya bizim takımdan birisinin geçmesi lazımSen mi yaptın
Bizim takımdan biri gelirde 527.89 yaparsa Mert Bey'in yüz ifadesini görmek istiyorum.
Benim adımı yazarken biraz özen göster be.yok darklqend yapmış ama 8-7 yeniliyoruz galiba 3.sıraya bizim takımdan birisinin geçmesi lazım
Son saatleriniz yapmaya çalışınyok darklqend yapmış ama 8-7 yeniliyoruz galiba 3.sıraya bizim takımdan birisinin geçmesi lazım
Son saatleriniz yapmaya çalışın
ŞU hileci @batuhankaralar gelebilse yapabilirBizim takımdan biri gelirde 527.89 yaparsa Mert Bey'in yüz ifadesini görmek istiyorum.
Benim adımı yazarken biraz özen göster be.
Hhaha aa otomatik etiket geliyor iyiki baş half yazılınca yoksa senin nicki ezbere yazmak işkence ayoll @EFE UYSALBizim takımdan biri gelirde 527.89 yaparsa Mert Bey'in yüz ifadesini görmek istiyorum.
Benim adımı yazarken biraz özen göster be.
ŞU hileci @batuhankaralar gelebilse yapabilir
Hile programını güncelleyememiş, ondan az yapmıştır.O cidden düşük kalmış şaşırdım
@Çiğdem-Ekli dosyayı görüntüle 55767
Arkadaşlar ben yaptım 527.90 yanda yazıyor bakarsanız ama score olarak hala 527.84 gösteriyor. @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem-
@Yiğitt halleder onu.Ekli dosyayı görüntüle 55767
Arkadaşlar ben yaptım 527.90 yanda yazıyor bakarsanız ama score olarak hala 527.84 gösteriyor. @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem-
ben uçan domuzda skor kaydetmedi diyince inanmıyordular ayoll benimde o oyunda basıma gelmişti 37 yapmıştım ama 32 gösteriyordu iyiki sen ekran görüntüsü almışsın ben akıl edememiştim ozaman şuan öndeyiz @EFE UYSAL @DarkLeqenD @mrt-06 @YiğittEkli dosyayı görüntüle 55767
Takımı kurtulacak onu diyorumAnlamadım?
Yani tamam mıdır? Yaptığım score kabul edildi mi?
Ben 2. sunucu olarak skorunu kabul ettim.Anlamadım?
Yani tamam mıdır? Yaptığım score kabul edildi mi?
Benimkini de etsene madem nasıl oluyorsa.Ben 2. sunucu olarak skorunu kabul ettim.
Çok ballısınızben uçan domuzda skor kaydetmedi diyince inanmıyordular ayoll benimde o oyunda basıma gelmişti 37 yapmıştım ama 32 gösteriyordu iyiki sen ekran görüntüsü almışsın ben akıl edememiştim ozaman şuan öndeyiz @EFE UYSAL @DarkLeqenD @mrt-06 @Yiğitt
Ben 2. sunucu olarak skorunu kabul ettim.
Ben 2. sunucu olarak skorunu kabul ettim.
kanıtımız var sonucta oyunu aldık sayılırTakımı kurtulacak onu diyorum