Çok havalandı takım bende ezilen tarafa geçtim bu hafta ilk 3'ü biz aldık şimdi ilk elemeyi yaşayacaklar.
Hiç de bile ben gidince karıştınız.hhahah sezmiş karışacağını kaçmış ayoll
Çok havalandı takım bende ezilen tarafa geçtim bu hafta ilk 3'ü biz aldık şimdi ilk elemeyi yaşayacaklar.
Hiç de bile ben gidince karıştınız.hhahah sezmiş karışacağını kaçmış ayoll
Billy Kane hiç bakmıyorki zatensunucunun kendi takımıdnan haberi yok ayoll
SON DÖRTDE hachiko, masacre, yiğit ve billy kane var
Billy Kane daha oynamamış o da elenebilir üzülme.#YiğitYalnızDeğildir
Evet arkadaşlar karanlık güçler üzerimizde oyun oynuyor. Mavi Takım buna izin verecek mi tabiki hayır? @DarkLeqenD @*YıldırıM* @batuhankaralar @MasacRE- @HachiKo kankilerim siz olayı biliyorsunuz.
@Çiğdem- kusura bakma ama şimdi son 4tesin
Billy Kane daha oynamamış o da elenebilir üzülme.
Billy kaneyi yolcu ederiz sıkıntı yok ayoll 3 oyundur oynamıyor @Yiğitt @DarkLeqenDHelal olsun
Kurdoğlu bence de şutlanmalı kellesi alınarakBilly kaneyi yolcu ederiz sıkıntı yok ayoll 3 oyundur oynamıyor @Yiğitt @DarkLeqenD
Zaten sen gitmezsin dörtlü elemede en yüksek senin puanın olckBilly kaneyi yolcu ederiz sıkıntı yok ayoll 3 oyundur oynamıyor @Yiğitt @DarkLeqenD
biraz daha oynayıp bırakıcam zaten çok zr yüksek skor geliyorZaten sen gitmezsin dörtlü elemede en yüksek senin puanın olck
Sallasan 520 oluyor zatnbiraz daha oynayıp bırakıcam zaten çok zr yüksek skor geliyor
Sen yap hileni rahatca cnm @EFE UYSAL@MasacRE- @batuhankaralar beylerim son bir gayret yoksa b planımı devreye sokacağım.
Bu oyun öyle bi oyun ki 520 çok düşük 527 çok yüksekSallasan 520 oluyor zatn
Bence sen Yiğiti yolcu etmeye bak yoksa bir dahaki elemede sen gidersin. Kulis yapıyor şimdiden senin üzerinden.Billy kaneyi yolcu ederiz sıkıntı yok ayoll 3 oyundur oynamıyor @Yiğitt @DarkLeqenD
@mrt-06 ı 3.sıradan indirebilsen oyunu alacaz ama 04 virgül farkıyla geride kalmışsınBence sen Yiğiti yolcu etmeye bak yoksa bir dahaki elemede sen gidersin. Kulis yapıyor şimdiden senin üzerinden.