Eğer mavi takım kaybederse, mantıken ilk elemeleri olduğu için 4 kişi potaya çıkacak. Ee hepsi pro, hepsinin final puanı var bakalım neler olacak
+1. Oyunu ciddiye alamıyorum.Tutarsızlık var, en iyi atışımı veya atışlarımı yapmama rağmen rekorumun 10 puan gerisin de kalıyorum.
@Yiğitt i eliyoruz hayırlısıylaGeçmişim seni
Kulis olmazsa gidebilir@Yiğitt i eliyoruz hayırlısıyla
Güle güle yavrum sana güle güle
@Bully @mrt-06 @Harunnn60 @DarkLeqenD @MasacRE-
Harbi harbi elenecek.@Yiğitt i eliyoruz hayırlısıyla
#YiğitYalnızDeğildir@Yiğitt i eliyoruz hayırlısıyla
Gitmiş en shitten oyunu seçmişsin sonra da destek bekliyorsun.#YiğitYalnızDeğildir
Evet arkadaşlar karanlık güçler üzerimizde oyun oynuyor. Mavi Takım buna izin verecek mi tabiki hayır? @DarkLeqenD @*YıldırıM* @batuhankaralar @MasacRE- @HachiKo kankilerim siz olayı biliyorsunuz.
Eğer kalırsam söz bir daha kötü oyun seçmeyeceğim.Gitmiş en shitten oyunu seçmişsin sonra da destek bekliyorsun.
#YiğitYalnızDeğildir
Evet arkadaşlar karanlık güçler üzerimizde oyun oynuyor. Mavi Takım buna izin verecek mi tabiki hayır? @DarkLeqenD @*YıldırıM* @batuhankaralar @MasacRE- @HachiKo kankilerim siz olayı biliyorsunuz.
Gitmiş en shitten oyunu seçmişsin sonra da destek bekliyorsun.
hhahah aa hadi oradan bee o karanlık güç bizmi oluyoruzKulis olmazsa gidebilir
Sende az değilsinhhahah aa hadi oradan bee o karanlık güç bizmi oluyoruz
ben gayet rahatım 4 kişinin önündeyim bize gıcıklık olsun diye bu oyunu getirdin kendi başında paralandı ayoll
Sen de son 4'tesin yalnız, iyi bak.hhahah aa hadi oradan bee o karanlık güç bizmi oluyoruz
ben gayet rahatım 4 kişinin önündeyim bize gıcıklık olsun diye bu oyunu getirdin kendi başında paralandı ayoll
hhahah aa hadi oradan bee o karanlık güç bizmi oluyoruz
%99 ihtimalle sonuncu kişiye oy atarım, haberiniz olsun, sonra ıh mıh etmeyin.Sen de son 4'tesin yalnız, iyi bak.
Kulisler başlasın.
%99 ihtimalle sonuncu kişiye oy atarım, haberiniz olsun, sonra ıh mıh etmeyin.
Sen de son 4'tesin yalnız, iyi bak.
Kulisler başlasın.
sunucunun kendi takımıdnan haberi yok ayollSende az değilsin
Sonuncu belli%99 ihtimalle sonuncu kişiye oy atarım, haberiniz olsun, sonra ıh mıh etmeyin.
Mavi takımı bir bıraktım karşıya geçtim, hepsi birbirine girdi işte gerçek biz. @xemrexxx
hhahah sezmiş karışacağını kaçmış ayoll