Ay dur dur ikimiz de parlak oğlan arıyoruz. Tercihimi değiştirtme bana.Seni çok sevdiğimi söylemiş miydim?
Ay dur dur ikimiz de parlak oğlan arıyoruz. Tercihimi değiştirtme bana.Seni çok sevdiğimi söylemiş miydim?
Hile değil tatlım açı önemli. 😉
Hay sana da açına da, bu ne ya ben oynamıyorum arkadaş. ss
Mızıkçı seni . İstersen kuru fasülye ol.Hay sana da açına da, bu ne ya ben oynamıyorum arkadaş. ss
Bir kere de biz kazanalım, hep siz kazanıyorsunuz. @DarkLeqenD @MasacRE- @Çiğdem- @*YıldırıM*Hay sana da açına da, bu ne ya ben oynamıyorum arkadaş. ss
Hay senin ağzın Enrique İglesiasın ellerinden bal yesin ya.
Ay biz yani ben.Oyunumuz sona ermiştir, yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Skorlar kaydedilmiş bulunmakta, eleme az sonra...
Allah aşkına o puanı nasıl aldın 580 nasıl bir puandır insafAy biz yani ben.
600 yapacaktım da yüreğiniz dayanmaz diye yapmadım.Allah aşkına o puanı nasıl aldın 580 nasıl bir puandır insaf
Ha sanki 580 az puanda birde daha yukarı puan diyorsun bu puana diyecek bir söz bulunuyor oda çüş600 yapacaktım da yüreğiniz dayanmaz diye yapmadım.
Ay küfür mü ettin tebrik mi ettin anlamadım. Soğuk revani gibisin. İnsan bir smile koyar.Ha sanki 580 az puanda birde daha yukarı puan diyorsun bu puana diyecek bir söz bulunuyor oda çüş
Rakip takımdasın niye tebrik olsunAy küfür mü ettin tebrik mi ettin anlamadım. Soğuk revani gibisin. İnsan bir smile koyar.
Hayret güldün. Dur oramı buramı kaşiyim de nazar değmesin.Rakip takımdasın niye tebrik olsun
Rakip takımsın ama sana tebrikler rakip takımı sen kurtarmış oldunHayret güldün. Dur oramı buramı kaşiyim de nazar değmesin.
Ne açısından bahsediyorsun sen. Böyle bir skor imkansız.Hile değil tatlım açı önemli. 😉
Sen kaç oyuncur üst sıradayken imkansız değil ama biz olunca mı imkansız. Güldürdün hem de hoyratça.Bu skor yapılmaz imkansız. Kısasa kıssas şart
Ne açısından bahsediyorsun sen. Böyle bir skor imkansız.
Takım ruhundan bir haber olan cahil herif. Yeni hedefim sensin.Ay biz yani ben.
Kalbimi bugün çok kırdın.Takım ruhundan bir haber olan cahil herif. Yeni hedefim sensin.
Tamam da bu örnek uymadı kiSen kaç oyuncur üst sıradayken imkansız değil ama biz olunca mı imkansız. Güldürdün hem de hoyratça.