2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 2. Oyun

Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde

@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz

Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde

@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz
Oyun bir yerde çok sinir oluyor orayı bir türlü sollayamadım bu oyunda bari bizim takımdan değilde karşı takımdan elenmiş olsun,biraz daha ataklı oluruz umarım

Oyun bir yerde çok sinir oluyor orayı bir türlü sollayamadım bu oyunda bari bizim takımdan değilde karşı takımdan elenmiş olsun,biraz daha ataklı oluruz umarım
Aynen bu hafta eleme heyecanını onlar yaşamalı

Son ana kadar savaşmalıyız

Ben çalışmalara başlayayım, hazır olmak lazım.
Yiğit'im yapmaz öyle şeyler

Aynı takımda olsaydık birlikte isim yazardık ne güzel, şimdi fırsat bu fırsat seni şutlamaya çalışacaklar cadıcım
buna güvenmiyorum ben ayoll çünkü takım arkadaşımız gibi hissetmiyorum benim takım arkadaşım @mrt-06
@Yiğitt i sizin takımın içerdeki adamı gibi hep düşünüyorum hal e hareketlerinden rodle yapamıyor zaten kendini ele veriyor

@mrt-06

Dur sen bi biz kaybedelim de o zaman göreceksin sen.

@Bully gurbanın olayım oyna da öne geç.

Yaşasın Kanal D kardeşliği

Geçen sene Kırgın Çiçekler konusuna ajan olarak sokmuştuk kendisini, diziyi izleyenleri diziden soğutmuştu

Sizin takımı da yavaş yavaş parçalayacak hayırlısıyla
Skorunu yükseltmek için uğraşmıyor bile neden acaba

Uğraşacam kanka, öldürücü darbeyi son anda indirmeyi planlıyorum
Sana güveniyoruz @Çiğdem-

Burası Survivor değil mi, her türlü içten pazarlık ve sinsilik yapılır tabi.

Sana güveniyoruz @Çiğdem-

Burası Survivor değil mi, her türlü içten pazarlık ve sinsilik yapılır tabi.
ayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı bizi

Beni rakip almasıda içgüdüsel olarak çok normal @Yiğitt bizim takımın ogedayıdır ayoll
@EFE UYSAL

Tebrikler canım büyük resmi görmüşsün geç de olsa

Ahaha @Yiğitt bu sene Survivor izleyemedi, izlese eminim Ogeday'ı tutardı