2 diye hatırlıyorumGeçen yıl da böyleydi la
Belki takım arkadaşların elemez seni.
2 diye hatırlıyorumGeçen yıl da böyleydi la
Sonlara doğru ikiydi, ilk zamanlar dörttü.2 diye hatırlıyorum
Geçen yıl da böyleydi la
Demek ki onları hatırlıyorumSonlara doğru ikiydi, ilk zamanlar dörttü.
Ben olsam ben de tutmazdım, geçmiş olsun.70 e daha yeni geldim yükseltemiyorum ki benim gibi beceriksizi takımda tutarlarmı ya
Ben olsam ben de tutmazdım, geçmiş olsun.
O oyunumuz da var ama diğer haftalara gelir, şansına. Biraz kulis falan yap, arkadaşların kurtarır olayı.Yaa bak gördünmü sen bile tutmazdım diyon becerebilirsem demiştim bu oyunu beceremedim tetris olsaydı onu seviyordum iyi yapardım onu ya
O oyunumuz da var ama diğer haftalara gelir, şansına. Biraz kulis falan yap, arkadaşların kurtarır olayı.
#vadıkızıelenmesinşanstanınsındaha destek !!Yaa bak gördünmü sen bile tutmazdım diyon becerebilirsem demiştim bu oyunu beceremedim tetris olsaydı onu seviyordum iyi yapardım onu ya
Sabriye'mi yazmam sanırım ya, en azından şimdilik Ama burada sms sistemi olmadığı için elenme ihtimalin yüksekevet ya şanssız olduğum burdan belli işte en beceremediğim oyun geldi ilk haftadan valla @Bully @DiziTutkunu güveniyorum ama yok ben elendim geçmiş olsun bana
sen defalarca oynadın bizim gruptan defalarca oynamayan cok kişi var ad vermeyeyim kendileri bilir kendilerinitşk ederim ablacım ya
Sabriye'mi yazmam sanırım ya, en azından şimdilik Ama burada sms sistemi olmadığı için elenme ihtimalin yüksek
sen defalarca oynadın bizim gruptan defalarca oynamayan cok kişi var ad vermeyeyim kendileri bilir kendilerini
hayır herkes oynuyor ama az belli neyse ad vermeyeyimAdemimm ya valla uğraşıyorum ben hiç mario oyunu oynamadım ki az öncede dedim yeğenim 7 yaşındaki benden daha iyi oynar valla
dizitutkunu ben hepsinin oynadığını düşünüyordum oynamayan var demek he
Silah oyunları filan koymuyorlar ki anca uçmalı kaçmacalı. @YiğittEn son fena bir küfür edip kapattım 10.sıradayım yeter
Yiğit böyle vurdulu kırdılı filmleri aman oyunları sever aslında ama hayretSilah oyunları filan koymuyorlar ki anca uçmalı kaçmacalı. @Yiğitt