FF Sanal Survivor 7. Sezon 1. Oyun

Tamam 25 olsun, siz zaten yarışmayanlardan da istersiniz .ss
oo mağara adamı kim avatarındakı ayoll :A :A :A
5217cavemandj6.jpg

Son düzenleme:
@Bully bu aralar gözüme batıyordu ayırayım dedim, hem şimdi bizim takımda olsaydı onu elemeye kıyamazdım. Geniş çaplı düşünüyorum. :F
La zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim :T:

2 takım arasında baya güç farkı var. Şu sahne aklıma geldi. ss @Çiğdem-

Akşama ben gelemeden süre bitecek bugün gündüz oynayayım bari :Z:Z:Z @Yiğitt

@Bully @Harunnn60 siz napıyorsunuz ayoll anlasabliyormusunuz birbirinize göz kulak olun
:A :A :A
Biz Mert Karadağ olarak kimseyle anlaşmayız.

La zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim :T:

Hhahah aa geçen yılda hep eleme karşı takımdan oluyordu hatta sayı dengelesin diye bir süre sonra biz kazandımız halde kendimizden eleme yapıyorduk :A :A :A

Biz Mert Karadağ olarak kimseyle anlaşmayız.
Valla belli olmaz, geçen yıl bizim takım 4-5 kere üst üste kaybetmişti, dağılmıştık resmen. :F

oo mağara adamı kim avatarındakı ayoll :A :A :A
5217cavemandj6.jpg
Hahaha haykırdım. :D

Berk Oktay, ne mağara adamı? :T:

Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor :D

:D 2 kişiden biri benim kesin gerçekten yapamıyorum kolay bir oyun ama ben beceremiyorum hiç mario oyunları oynamadım ben 7 yaşındaki yeğenime göstersem hemen anlar oynar o:F

Marioyu mümkün olduğu kadar yukarda tutmalısın tabi yukarıya da çarpmasın biraz sinir bir oyun ama:)

Hemde ne sinir ama sorma hay ben diye diye yapmaya çalışıyorum:D

Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor :D
:D 2 kişiden biri benim kesin gerçekten yapamıyorum kolay bir oyun ama ben beceremiyorum hiç mario oyunları oynamadım ben 7 yaşındaki yeğenime göstersem hemen anlar oynar o:F

Hemde ne sinir ama sorma hay ben diye diye yapmaya çalışıyorum:D
Son 2 değil, son 4 :D