2015 i yapmadan direk 2016 yı yapsak aslında sonrada düzenlli şekilde devam eder
Olmaz.
Yıl atlamayalım, benim dediğim yöntem daha mantıklı
2015 i yapmadan direk 2016 yı yapsak aslında sonrada düzenlli şekilde devam eder
Olmaz.
Tamam ekim aylarındada yardımcı olrurum ben @Yiğitt e hallederizYıl atlamayalım, benim dediğim yöntem daha mantıklı
Yıl atlamayalım, benim dediğim yöntem daha mantıklı
Hadi gidip kamuoyunu halledin bekliyorum.Tamam ekim aylarındada yardımcı olrurum ben @Yiğitt e hallederiz
Oha 20 kişi yarışıyor zaten ne 50'si 11 imza gelirse kabul etmen lazım milletin kararına karşı mı geliyorsun sen @Çiğdem-
Ramazanda oruc tutanalra erken saat uymuyorkı zaten ayollHadi gidip kamuoyunu halledin bekliyorum.
Tamam 25 olsun, siz zaten yarışmayanlardan da istersiniz .ssOha 20 kişi yarışıyor zaten ne 50'si 11 imza gelirse kabul etmen lazım milletin kararına karşı mı geliyorsun sen @Çiğdem-
oo mağara adamı kim avatarındakı ayollTamam 25 olsun, siz zaten yarışmayanlardan da istersiniz .ss
La zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim@Bully bu aralar gözüme batıyordu ayırayım dedim, hem şimdi bizim takımda olsaydı onu elemeye kıyamazdım. Geniş çaplı düşünüyorum.
Biz Mert Karadağ olarak kimseyle anlaşmayız.Akşama ben gelemeden süre bitecek bugün gündüz oynayayım bari @Yiğitt
@Bully @Harunnn60 siz napıyorsunuz ayoll anlasabliyormusunuz birbirinize göz kulak olun
Hhahah aa geçen yılda hep eleme karşı takımdan oluyordu hatta sayı dengelesin diye bir süre sonra biz kazandımız halde kendimizden eleme yapıyordukLa zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim
2 takım arasında baya güç farkı var. Şu sahne aklıma geldi. ss @Çiğdem-
Valla belli olmaz, geçen yıl bizim takım 4-5 kere üst üste kaybetmişti, dağılmıştık resmen.La zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim
2 takım arasında baya güç farkı var. Şu sahne aklıma geldi. ss @Çiğdem-
Biz Mert Karadağ olarak kimseyle anlaşmayız.
Hahaha haykırdım.oo mağara adamı kim avatarındakı ayoll
hhaha ohaa hiç benzemiyor bee ismini şuan söylediğin halde bile benzetemedimValla belli olmaz, geçen yıl bizim takım 4-5 kere üst üste kaybetmişti, dağılmıştık resmen.
Hahaha haykırdım.
Berk Oktay, ne mağara adamı?
Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor@denizz19 uğraşıyorum 70 yapabildimm elenecem ya
Marioyu mümkün olduğu kadar yukarda tutmalısın tabi yukarıya da çarpmasın biraz sinir bir oyun ama@denizz19 uğraşıyorum 70 yapabildimm elenecem ya
Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor
Marioyu mümkün olduğu kadar yukarda tutmalısın tabi yukarıya da çarpmasın biraz sinir bir oyun ama
Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor
Son 2 değil, son 42 kişiden biri benim kesin gerçekten yapamıyorum kolay bir oyun ama ben beceremiyorum hiç mario oyunları oynamadım ben 7 yaşındaki yeğenime göstersem hemen anlar oynar o
Hemde ne sinir ama sorma hay ben diye diye yapmaya çalışıyorum
Son 2 değil, son 4
Geçen yıl da böyleydi laSaçmaymış
Belki takım arkadaşların elemez seni.heh işte son dörtten biri benim elenme adayı sabriye