Bir iki güne konuşup başlatalım, ilk yerlileri açarım. 3 gün sonra sen yabancı. Bu şekilde ilerlersek rahat yetişir.şu film işine kısa sürede bakmalıyız temmuzun 20 sinden önce bitse iyi olur sonrasında ne ben ende sen yoksun zaten
Bir iki güne konuşup başlatalım, ilk yerlileri açarım. 3 gün sonra sen yabancı. Bu şekilde ilerlersek rahat yetişir.şu film işine kısa sürede bakmalıyız temmuzun 20 sinden önce bitse iyi olur sonrasında ne ben ende sen yoksun zaten
şu listeleri ayarlayabilsek gerisi kolay cnm birde 2015 filmleri olucak yazmıssı n sanırım profile değilmi 2016 değilBir iki güne konuşup başlatalım, ilk yerlileri açarım. 3 gün sonra sen yabancı. Bu şekilde ilerlersek rahat yetişir.
Film etkinliği 1 yıl geriden geliyor, benlik bir sorun değil. Geçen yıl ben 2014 filmlerini ayarlamıştım.şu listeleri ayarlayabilsek gerisi kolay cnm birde 2015 filmleri olucak yazmıssı n sanırım profile değilmi 2016 değil
Keşke @Yiğitt ile aynı takımda olmasaydım.şu listeleri ayarlayabilsek gerisi kolay cnm birde 2015 filmleri olucak yazmıssı n sanırım profile değilmi 2016 değil
Film etkinliği 1 yıl geriden geliyor, benlik bir sorun değil. Geçen yıl ben 2014 filmlerini ayarlamıştım.
hhah aa tamam sen nasıl uygun görüyorsan öyle yaparız @YiğittKeşke @Yiğitt ile aynı takımda olmasaydım.
Keşkee...Keşke @Yiğitt ile aynı takımda olmasaydım.
Ben tarafsız sunucuyum, sen öyle istedin ee karşı takımdan biri de isterse nolacak?
ozan takımına nasıl sahip çıkıyordu onlara avantaj sağlıyordu hep biz yendiğimiz halde eleme yapıyordukKeşkee...
Ben tarafsız sunucuyum, sen öyle istedin ee karşı takımdan biri de isterse nolacak?
Neyse akşama KONSEY var, uğraştırma beni.ozan takımına nasıl sahip çıkıyordu onlara avantaj sağlıyordu hep biz yendiğimiz halde eleme yapıyorduk
Keşkee...
Kamuoyu oluşturun, miting falan yapın belki düşünürüm @Çiğdem-Ms'de 23 de bitiyordu hep. Forumun en aktif saatleri de o zaten bence de 23 yapılsa iyi olur
Gerçek bize şer ittifaklarıyla bir olup saldırdı, artık Yiğitt takımdaki düşmanımdır.
Ms'de 23 de bitiyordu hep. Forumun en aktif saatleri de o zaten bence de 23 yapılsa iyi olur
diğer oyunları 23:00 dan önce kapanmasını istemiyoruz @Yiğitt @MasacRE-Neyse akşama KONSEY var, uğraştırma beni.
O zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba?Film etkinliği 1 yıl geriden geliyor, benlik bir sorun değil. Geçen yıl ben 2014 filmlerini ayarlamıştım.
Müsait olduğumda ona el atmayı düşünüyorum, Ekim-Kasım gibi sezonu açabilirim de müsait olur muyum bilmiyorum. Bakalım halledeceğim inşallah onu da .ssO zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba?
Change.org'da kampanya oluşturalım, çoğunluk imzalarsa saati 23 yapacaksın kabul mü?Kamuoyu oluşturun, miting falan yapın belki düşünürüm @Çiğdem-
Müsait olduğumda ona el atmayı düşünüyorum, Ekim-Kasım gibi sezonu açabilirim de müsait olur muyum bilmiyorum. Bakalım halledeceğim inşallah onu da .ss
2015 i yapmadan direk 2016 yı yapsak aslında sonrada düzenlli şekilde devam ederO zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba?
Olmaz.2015 i yapmadan direk 2016 yı yapsak aslında sonrada düzenlli şekilde devam eder