FF Sanal Survivor 7. Sezon 1. Oyun

şu film işine kısa sürede bakmalıyız temmuzun 20 sinden önce bitse iyi olur sonrasında ne ben ende sen yoksun zaten :A :A :A
Bir iki güne konuşup başlatalım, ilk yerlileri açarım. 3 gün sonra sen yabancı. Bu şekilde ilerlersek rahat yetişir. :D

hhah aa tamam sen nasıl uygun görüyorsan öyle yaparız @Yiğitt :Z

@Yiğitt gerçekten bizim takımdamı yoksa diğer takımının içerdeki adamımı :A @Bully @MasacRE- ne sürede yardım ediyor bizi elemeye çalısıyor gibi sankı :A

Keşkee...

Ben tarafsız sunucuyum, sen öyle istedin ee karşı takımdan biri de isterse nolacak? :A

Ms'de 23 de bitiyordu hep. Forumun en aktif saatleri de o zaten bence de 23 yapılsa iyi olur :A

Gerçek bize şer ittifaklarıyla bir olup saldırdı, artık Yiğitt takımdaki düşmanımdır. :):):):)
Ms'de 23 de bitiyordu hep. Forumun en aktif saatleri de o zaten bence de 23 yapılsa iyi olur :A
Neyse akşama KONSEY var, uğraştırma beni. :A
diğer oyunları 23:00 dan önce kapanmasını istemiyoruz @Yiğitt :A :A :A @MasacRE-

aa anladım şimdi cnm show haberinden orayada bakacam birazdan @mrt-06 :A

O zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba? :A
Müsait olduğumda ona el atmayı düşünüyorum, Ekim-Kasım gibi sezonu açabilirim de müsait olur muyum bilmiyorum. :D Bakalım halledeceğim inşallah onu da .ss

Müsait olduğumda ona el atmayı düşünüyorum, Ekim-Kasım gibi sezonu açabilirim de müsait olur muyum bilmiyorum. :D Bakalım halledeceğim inşallah onu da .ss
O zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba? :A
2015 i yapmadan direk 2016 yı yapsak aslında sonrada düzenlli şekilde devam eder :A

arkadaş bu oyun nerden çıktıı yaa:F yapamıyorum mübarek gün oruç oruç yapmadığım küfür edecem he:F