FF Sanal Survivor 7. Sezon 1. Oyun

@Bully bu aralar gözüme batıyordu ayırayım dedim, hem şimdi bizim takımda olsaydı onu elemeye kıyamazdım. Geniş çaplı düşünüyorum.
La zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim

2 takım arasında baya güç farkı var. Şu sahne aklıma geldi. ss @Çiğdem-

Akşama ben gelemeden süre bitecek bugün gündüz oynayayım bari
@Yiğitt

@Bully @Harunnn60 siz napıyorsunuz ayoll anlasabliyormusunuz birbirinize göz kulak olun
Biz Mert Karadağ olarak kimseyle anlaşmayız.

La zaten bu gidişle elemeler hep bizim takımdan olacak, inşallah bireysele dönülene kadar kendimi kurtarabilirim

2 takım arasında baya güç farkı var. Şu sahne aklıma geldi. ss @Çiğdem-

Hhahah aa geçen yılda hep eleme karşı takımdan oluyordu hatta sayı dengelesin diye bir süre sonra biz kazandımız halde kendimizden eleme yapıyorduk

Valla belli olmaz, geçen yıl bizim takım 4-5 kere üst üste kaybetmişti, dağılmıştık resmen.

oo mağara adamı kim avatarındakı ayoll

Hahaha haykırdım.

Berk Oktay, ne mağara adamı?

Son 6 saat...

MAVİ TAKIM 10 - KIRMIZI TAKIM 5 PUANDA!

Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor

2 kişiden biri benim kesin gerçekten yapamıyorum kolay bir oyun ama ben beceremiyorum hiç mario oyunları oynamadım ben 7 yaşındaki yeğenime göstersem hemen anlar oynar o

Marioyu mümkün olduğu kadar yukarda tutmalısın tabi yukarıya da çarpmasın biraz sinir bir oyun ama

Hemde ne sinir ama sorma hay ben diye diye yapmaya çalışıyorum

Sizin takım daha fazla puan toplarsa elenmezsin eğer az puan toplarsa takım son 2 kişi oylamaya tabi oluyor ve sizin takım birini eliyor
Son 2 değil, son 4