FF Sanal Survivor 7. Sezon 1. Oyun

şu film işine kısa sürede bakmalıyız temmuzun 20 sinden önce bitse iyi olur sonrasında ne ben ende sen yoksun zaten
Bir iki güne konuşup başlatalım, ilk yerlileri açarım. 3 gün sonra sen yabancı. Bu şekilde ilerlersek rahat yetişir.

Bir iki güne konuşup başlatalım, ilk yerlileri açarım. 3 gün sonra sen yabancı. Bu şekilde ilerlersek rahat yetişir.
şu listeleri ayarlayabilsek gerisi kolay cnm birde 2015 filmleri olucak yazmıssı n sanırım profile değilmi 2016 değil

şu listeleri ayarlayabilsek gerisi kolay cnm birde 2015 filmleri olucak yazmıssı n sanırım profile değilmi 2016 değil
Film etkinliği 1 yıl geriden geliyor, benlik bir sorun değil. Geçen yıl ben 2014 filmlerini ayarlamıştım.

Keşkee...

Ben tarafsız sunucuyum, sen öyle istedin ee karşı takımdan biri de isterse nolacak?

Ms'de 23 de bitiyordu hep. Forumun en aktif saatleri de o zaten bence de 23 yapılsa iyi olur

Gerçek bize şer ittifaklarıyla bir olup saldırdı, artık Yiğitt takımdaki düşmanımdır.
Ms'de 23 de bitiyordu hep. Forumun en aktif saatleri de o zaten bence de 23 yapılsa iyi olur
Neyse akşama KONSEY var, uğraştırma beni.
diğer oyunları 23:00 dan önce kapanmasını istemiyoruz @Yiğitt
@MasacRE-

aa anladım şimdi cnm show haberinden orayada bakacam birazdan @mrt-06

Film etkinliği 1 yıl geriden geliyor, benlik bir sorun değil. Geçen yıl ben 2014 filmlerini ayarlamıştım.
O zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba?

O zaman yıl sonunda bir etkinlik daha yapılıp 2016 filmlerini oylayarak normal düzene geçsek daha güzel olmaz mı acaba?
Müsait olduğumda ona el atmayı düşünüyorum, Ekim-Kasım gibi sezonu açabilirim de müsait olur muyum bilmiyorum.
Bakalım halledeceğim inşallah onu da .ss

Müsait olduğumda ona el atmayı düşünüyorum, Ekim-Kasım gibi sezonu açabilirim de müsait olur muyum bilmiyorum.
Bakalım halledeceğim inşallah onu da .ss
2015 i yapmadan direk 2016 yı yapsak aslında sonrada düzenlli şekilde devam eder

arkadaş bu oyun nerden çıktıı yaa
yapamıyorum mübarek gün oruç oruç yapmadığım küfür edecem he