FF Sanal Survivor 6. Sezon 1. Oyun

Eve yeni geldim 1-2 saat sonra geçer pc başına eleme faslını başlatırız süreleri de inceleyeceğim. Sakın oynamayın artık.
Özelden yarışmayla ilgili merak ettiğim iki şeyi sordum da, bir bakabilir misin acaba?

Her türlü Kırmızı Takım kazanacak zaten, niye gerildiğinizi anlayamıyorum.

Özelden yarışmayla ilgili merak ettiğim iki şeyi sordum da, bir bakabilir misin acaba?

Her türlü Kırmızı Takım kazanacak zaten, niye gerildiğinizi anlayamıyorum.
Gerilmedim de işin ucunda dokunulmazlık olunca ne olur ne olmaz dedim şimdi hak geçmesin

aga dokunulmazlık senin olsun rekoru kırmak önemliydi benim için
kaç oyun dokunulmaz olunuyor
Gelecek oyun dokunulmaz olunuyor da işin dokunulmazlığında değilim o kadar uğraştıktan sonra geçildim ya zamanında yaptıysan senin hakkını yemeyelim

Gelecek oyun dokunulmaz olunuyor da işin dokunulmazlığında değilim o kadar uğraştıktan sonra geçildim ya zamanında yaptıysan senin hakkını yemeyelim
aga ben dün yolculuktaydım oynayamadım valla epey uğraştım rekoru kırmak için dokunulmazlık senin olsun

19 dan sonra oynaynları tespit etmelisiniz Sistem kapnsa daha iyi değilmi bu şekilde nasıl anlşlacak

Konuda son saat 20.00 olarak yazdığı için 19.00'dan sonra da 2-3 kez oynadım; ama puanımı 17.00 civarlarında yükseltmiştim. Yani geçersiz sayılmaz, değil mi?
@OzaN

Konuda son saat 20.00 olarak yazdığı için 19.00'dan sonra da 2-3 kez oynadım; ama puanımı 17.00 civarlarında yükseltmiştim. Yani geçersiz sayılmaz, değil mi?
@OzaN
Yok, sayılmaz. Konuda ne yazıyorsa bitiş saati odur zaten.

19 dan sonra oynaynları tespit etmelisiniz Sistem kapnsa daha iyi değilmi bu şekilde nasıl anlşlacak

Anlamamız mümkün ama kapatmaya çalışacağım önümüzdeki haftadan itibaren.

Son düzenleme:
Yok, sayılmaz. Konuda ne yazıyorsa bitiş saati odur zaten.

Anlamamız mümkün ama kapatmaya çalışacağım önümüzdeki haftadan itibaren.
@OzaN
tamamda konuda 19:00 yazıyor 20:00 yazmıyorki sen 19:00 dan sonra oynamışsın ozaman sayılmaması lazım öyle değilmi ozan ben seninle aynı takımda değilim beni bağlamaz ama takım arkadaşların rakibimde olsa hak geçmesin yani haksızlık olmasın

ve diğer oyunlarda süre dolunca oynama hakkı kapansın evet en iyisi

Ben baktığımda hep 20.00 yazıyordu, ama sonradan değiştiyse bilemem.

Gencler rekorunuzu iyi sahiplenin bundan sonra tüm rekorlar MaviTakimin olacak ( edit: Insallah oyunlar kolay olur
)

Konuda yapılan düzenlemeler görülüyor öyle bir şey yok.
ben ilk yanlıs yazmanı görmemişim hep 19:00 olarak gördüm ilk günden beridir son günde değiştirsen neyse ama konuyu açtıktan sonr 5 dakıka içinde değiştirmişsin herkes görmeliydi bence