Bugun Lordlynin verdigi ayarin aynisini ben de verecegim merak etmeyin. Ona atilan iftirayi bana cevirip, ulkeme hakaret etmek yerine videoyu coktan koysaydi belki de olay farkli olacakti ve su an ozur diliyor olacaktim. Simdi bakalim benim videoya ne diyecek Lordly? Okadar aciz ki ulkeme laf ediyor
Bakalim bu oyunu cek dememe ragmen israrla gare oyununu ceken Lordly ben videoyu koyduktan sonra bu oyunu da cekebilecek mi?
Tamam sende haklısın ama adama bilip bilmeden saydırdınız resmen.Ayıbın büyüklüğü sizdedir.Lordylnin lafı gerçekten çok kötü haklısın.
Bak Cenation. Mesajlari okursan ben ilk basta hic bir sey demedim. Ama o ona yapilan troll sacmaligini da, bu iftirayi da benim uzerime atiyor. Benim uzerime atmak yerine videoyu koysaydi su an ozur dilerdim ondan ve asla iftira atmazdim. Ama ilk once o atti. Ona ne diyorlarsa hepsine asil Revan oyle diyor. Bu da dogal olarak beni ainir etti ve suphelendirdo. Neden dedim bu herseyi benim uzerime atip gidiyor. İspat etmek yerine igtirayi bana atti once
Sen cevap verme.Onlar arkandan atıp dursunlar.Sakin ol.
adamın dibi mi ? hahahahahahahah çok güldüm kahkaha attım 😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀dLordy adamın dibisin, bırakma Survivor'u
@capslock Bence değer, bıktım gerçekten. Troll saçmalığı bile yapıldı. Artık gerçekten oynamak istemiyorum.
Yüklendi! Ekliyorum.
Lordly'den sevgilerle - YouTube
- - - Ekleme - - -
Evet, an itibariyle yarışmadan geri dönmeksizin kesinlikle çekilmiş bulunuyorum. Adım takım listelerinden silinebilir. "Kırmızı takıma" ve "takas"a başarılar diliyorum.
dipnot: Azerilerde dolandırıcılık genetik olmuş galiba...
Video yüklemekle uğraşabilecek ve cesareti olan başka biri daha varsa yüklesin. Oturup izleyebiliriz.
Survivor'a elveda.
Evet benim de Videom hazir. Ben Lordly kadar profesyonel olmadığım için sabahtan beri oyun için uğraşıyorum. Onur da ordaydı. Görmüştür herhaldeş Oyunda 817 skor yaptım ve daha fazla devam etmedim kendimi aşağı bıraktım. Video az sonra geliyor...
Bak kreys 5.Oyunun son mesajlarına ve bu oyunun mesajlarına bakarsan herkes Lordly`e hileci dedi ama ben tek kelime konuşmadım. Ama o ona soylenilen hileci kelimesini geri cevirip video koymak yerine asil hileci Revan dedi. Eger bana iftira atmadan kendini kanitlasaydi su an ondan ozur dilerdim. Kendisi o kadar aciz birisi ki, ulkeme laf ediyor. Benimle ne sorunu var anlamdim. Kacinci defa kendine soylenilen laflara Revan oyle diyorRevaN İlk Şikeci Kim Dediyse Hersey Onun Altından patlak verdi adam kanıtladi ve survivor ayrilmasinin nedeninin hile olmadigini video çekerek kanıtladi
sende videonu çekmissin birbirinize hileci demekten vazgeçin artık