FF Sanal Survivor 3.Sezon | 6.Oyun

Buğra anlatınca herkes youtube'dan izleyebilir. :D

- - - Ekleme - - -

sağ üstte sign in yazıyor tıkla çıkan sayfaya gmail adresi şifre yaz bu kadar video ekleme de ara kutucuğu yanında upload yazıyor ona tıkla

- - - Ekleme - - -

sağ üstte sign in yazıyor tıkla çıkan sayfaya gmail adresi şifre yaz bu kadar video ekleme de ara kutucuğu yanında upload yazıyor ona tıkla

tamamdır saol. deniyorum başaracam. :D

- - - Ekleme - - -

yalnız video avi uzantılı. farketmiyor değil mi?

- - - Ekleme - - -

çok yavaş yükleniyor. daha %1 :(

- - - Ekleme - - -

hızlanmıyor mu bu? 55 minutes yazıyor altta. ohoo :S

yalnız daha %8 aşırı yavaş... Baya bekleyeceğim anlaşılan. Neyse bekleriz artık.

- - - Ekleme - - -

Sabrın sonu selamet. :D

Yalnız videoda aşağıda Onur_35 yazıyor. Demek ki ben oynarken onur da oynuyormuş. :D favoriforumum sayfaları falan görünüyor zaten.

Yani sadece oyunu çekmedim. Full ekran çektim daha iyi kanıt olsun diye. :)

- - - Ekleme - - -

%20

tamam yazı rengi, stili belirlediğimiz satırın sondan 2.sine tıkla film şeriti şeklinde olan oraya video linkini yapıştır bu kadar :)

tamam yazı rengi, stili belirlediğimiz satırın sondan 2.sine tıkla film şeriti şeklinde olan oraya video linkini yapıştır bu kadar :)

video linki? hangi link? video bilgisayarda?

- - - Ekleme - - -

link nasıl oluşturuluyor? Yalnız hiç anlamıyorum bu işlerden. :D

%35 oldu youtube. tamamdır. youtube'a hele bi yüklensin. hemen ekleyecem foruma. hem linki veririm. hem de foruma yüklerim. :) çok saol valla sen de olmasan. :)

Ayrıca görünmezlik modunu kapattım. Artık adım sayfalarda aşağıda görünecek. Gizli değil artık. Herkes rahat rahat görür artık. :)

- - - Ekleme - - -

%45

- - - Ekleme - - -

Yalnız bu kadar saat uğraştım uyumadım. Geç uyanacam ve sayenizde yarın sabahki Türkiye'nin voleybol maçını kaçıracam. :D

- - - Ekleme - - -

%60

Son düzenleme:
%70

- - - Ekleme - - -

%80

- - - Ekleme - - -

Patlayacam şimdi youtube kısa videoyu yüklemek bu kadar uzun sürüyorsa koca koca videoları nasıl yüklüyorlar anlamıyorum. İnsanın sabrı yetmez buna. :D

- - - Ekleme - - -

%90

lordly videoyu koyunca forum tarihinin en büyük ayarını vermiş olucaksın, beyin hücreleri yine geri sardırcak :( :(

- - - Ekleme - - -

oyunun amacı ne beyler

lordly videoyu koyunca forum tarihinin en büyük ayarını vermiş olucaksın, beyin hücreleri yine geri sardırcak

@capslock Videoyu koyduktan sonra çekiliyorum zaten yarışmadan. İşim yok uyumadım youtube'a video eklemekle uğraşıyorum. Gerçekten çok üzüldümi, ama neyse. Her oyundan sonra kötü şeylere maruz kalmak istemiyorum. Burada olmamın amacı zaten eğlenmek. Kesinlikle çekildim Survivor'dan. :) Size başarılar takımım. :)

- - - Ekleme - - -

oyunda bardaklara değmeden onları parçalayacaksın.

- - - Ekleme - - -

Yüklendi ama proccessing your video yazıyo. Bekliyorum hala. :S

@capslock Videoyu koyduktan sonra çekiliyorum zaten yarışmadan. İşim yok uyumadım youtube'a video eklemekle uğraşıyorum. Gerçekten çok üzüldümi, ama neyse. Her oyundan sonra kötü şeylere maruz kalmak istemiyorum. Burada olmamın amacı zaten eğlenmek. Kesinlikle çekildim Survivor'dan. :) Size başarılar takımım. :)

- - - Ekleme - - -

oyunda bardaklara değmeden onları parçalayacaksın.

- - - Ekleme - - -

Yüklendi ama proccessing your video yazıyo. Bekliyorum hala. :S

boşver değmez onlar için videoya cevap veremeyeceklerinden tamam yazıp onlarca :d koycaklar

@capslock Bence değer, bıktım gerçekten. Troll saçmalığı bile yapıldı. Artık gerçekten oynamak istemiyorum.

Yüklendi! Ekliyorum. :)

http://www.youtube.com/watch?v=_MaAnYBGFI8&feature=youtu.be

- - - Ekleme - - -

Evet, an itibariyle yarışmadan geri dönmeksizin kesinlikle çekilmiş bulunuyorum. Adım takım listelerinden silinebilir. "Kırmızı takıma" ve "takas"a başarılar diliyorum. :)

dipnot: Azerilerde dolandırıcılık genetik olmuş galiba...

Video yüklemekle uğraşabilecek ve cesareti olan başka biri daha varsa yüklesin. Oturup izleyebiliriz. :)

Survivor'a elveda. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
lordly gitme onlara inat survivorı kazan gerçi yine bahane üretirler ama hep yaptıkları saçmalık bu

- - - Ekleme - - -

mavi takım forumun en ağır ayarını aldı :D revan köprüden atlamaya gitmiş olabilir

@capslock Bence değer, bıktım gerçekten. Troll saçmalığı bile yapıldı. Artık gerçekten oynamak istemiyorum.

Yüklendi! Ekliyorum. :)

Lordly'den sevgilerle - YouTube

- - - Ekleme - - -

Evet, an itibariyle yarışmadan geri dönmeksizin kesinlikle çekilmiş bulunuyorum. Adım takım listelerinden silinebilir. "Kırmızı takıma" ve "takas"a başarılar diliyorum. :)

dipnot: Azerilerde dolandırıcılık genetik olmuş galiba...

Video yüklemekle uğraşabilecek ve cesareti olan başka biri daha varsa yüklesin. Oturup izleyebiliriz. :)

Survivor'a elveda. :)

Yükle kanıtla demiştim sonra helal olsun diyeceğimi söyledim diyecek söz bulamıyorum helal olsun .Survivora veda etmeni istemem artık gerçekten diyecek söz bulamıyorum:(:(:(

Moderatörün son düzenlenenleri: