xBUGRAx
Emekli
üye değilim ama gmail adresim var. anlatır mısın?
sağ üstte sign in yazıyor tıkla çıkan sayfaya gmail adresi şifre yaz bu kadar video ekleme de ara kutucuğu yanında upload yazıyor ona tıkla
üye değilim ama gmail adresim var. anlatır mısın?
sağ üstte sign in yazıyor tıkla çıkan sayfaya gmail adresi şifre yaz bu kadar video ekleme de ara kutucuğu yanında upload yazıyor ona tıkla
- - - Ekleme - - -
yalnız video avi uzantılı. farketmiyor değil mi?
foruma eklemeyi biliyor musun?
tamam yazı rengi, stili belirlediğimiz satırın sondan 2.sine tıkla film şeriti şeklinde olan oraya video linkini yapıştır bu kadar
video linki? hangi link? video bilgisayarda?
lordly videoyu koyunca forum tarihinin en büyük ayarını vermiş olucaksın, beyin hücreleri yine geri sardırcak
@capslock Videoyu koyduktan sonra çekiliyorum zaten yarışmadan. İşim yok uyumadım youtube'a video eklemekle uğraşıyorum. Gerçekten çok üzüldümi, ama neyse. Her oyundan sonra kötü şeylere maruz kalmak istemiyorum. Burada olmamın amacı zaten eğlenmek. Kesinlikle çekildim Survivor'dan. Size başarılar takımım.
- - - Ekleme - - -
oyunda bardaklara değmeden onları parçalayacaksın.
- - - Ekleme - - -
Yüklendi ama proccessing your video yazıyo. Bekliyorum hala. :S
@capslock Bence değer, bıktım gerçekten. Troll saçmalığı bile yapıldı. Artık gerçekten oynamak istemiyorum.
Yüklendi! Ekliyorum.
Lordly'den sevgilerle - YouTube
- - - Ekleme - - -
Evet, an itibariyle yarışmadan geri dönmeksizin kesinlikle çekilmiş bulunuyorum. Adım takım listelerinden silinebilir. "Kırmızı takıma" ve "takas"a başarılar diliyorum.
dipnot: Azerilerde dolandırıcılık genetik olmuş galiba...
Video yüklemekle uğraşabilecek ve cesareti olan başka biri daha varsa yüklesin. Oturup izleyebiliriz.
Survivor'a elveda.