FF Sanal Survivor | 3. Sezon | 4. Eleme - Mavi Takım Buraya

Mavi Takımdan Kim Elensin ? (Sadece Mavi Takım Oy Kullanabilir)

• takas

Oy: 5 55.6%
  • AlemTo

Oy: 0 0.0%
  • çocuklarduymasın

Oy: 0 0.0%
  • emre5757

Oy: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
bahane bahane bahane

ne bahanesinden bahsediyon eve 8 de geliyom iftarı aç derken 9 teravi derken 12 ne zaman oynayacam bu oyunu bahaneymiş sen geçen yılki survivor oyunlarına bi bak bahane mi değil mi görürsün

ne bahanesinden bahsediyon eve 8 de geliyom iftarı aç derken 9 teravi derken 12 ne zaman oynayacam bu oyunu bahaneymiş sen geçen yılki survivor oyunlarına bi bak bahane mi değil mi görürsün
Üyelik tarihi18.Kasım.2011

Hiç Kardeşlerime Oy Verirmiyim
Emre5757 dedim
Bugün Bilgisayar Kalkmıştı Daha Yeni Aldım Neredeyse 15 dk oldu Oynayamadım Maalesef Bence Oyun Süreleri Biraz Daha Arttırılmalı 2 gün Olmalı Buradan Sayın Admine Sesleniyorum

yaz için 2 gün aşırı fazla forumun %90 full takılıyo 1-2 kişi için süreler o kadar uzatılamaz

alemto takas çocuklarduymasın onur hepsi beni yazdılar içlerinden biri bana vermemiş ama illaki vericekler oyun için en azından çabalıyoz hiç çabalamayan var adamlar kardeslerimi satamam diyor yazık valla maviye girdiğime pişman oldum adamlar birlik olmus kim kimi elerse o onu yazıo benim için bittti hepsi

Sende Kardeşimsin ama Onların ve senin yerin ayrı bende😉

- - - Ekleme - - -

Revanda Takasa vermiş Takas Elenmez İnşallah

KARDEŞ Ben Bugün Bilgisayarı annemden zor aldım kaldırmıştı 1

Takas İşteydi 2

😉

- - - Ekleme - - -

Bundan Sonra Kardeş Mardeş Lafı Bitti😉3😉
ya ne konusuyon sen saçma saçma alerseniz eleyin ztn siz bu kadroyla biraz zor finali görürsünüz revan hariç

Şimdiden ayrılıklar başladı 😎

Geçen sene daha rekabet içindeydik 😎

tutturmuslar biz kardesiz hiç kardeslerimizi elememeliyiz diye adamlar oynamayo bile ama oynayan eleniyor neyse elenmesem bile çekilirim