Tamamdır, hayırlı olsun yeni puanların. Yükselen iki film için ben de aynı değişikliği yapmayı düşünüyorum.
Her hak ediyor 9'ları.
Tamamdır, hayırlı olsun yeni puanların. Yükselen iki film için ben de aynı değişikliği yapmayı düşünüyorum.
Sen bilirsin ama izlemişken hepsini izle bence en iyi film adaylarının.Captian Philips hazırda duruyorda izleyesim gelmiyor şu sıralar.
The Wolf Of Wall Street ve Dallas Buyers Clup izlenecek en kısa zamanda.
Nabraska'yı izlemeyeceğim.Sevmedim fragmanı.Onun yerine Rush'ı izleyeceğim.
Sen bilirsin ama izlemişken hepsini izle bence en iyi film adaylarının.
Captian Philips hazırda duruyorda izleyesim gelmiyor şu sıralar.
The Wolf Of Wall Street ve Dallas Buyers Clup izlenecek en kısa zamanda.
Nabraska'yı izlemeyeceğim.Sevmedim fragmanı.Onun yerine Rush'ı izleyeceğim.
sıraya koydum bende nebraska başta olmak üzere the wolf of street ve dallas buyers club ı izleyeceğim son hızla
Evet 12yas'ı dün indirdim Nebraskayı bilmiyorum izlermiyim😕 American Hustle The Wolf of Wall Street Oscar'dan sonra düşüceklermiş@Forumdash sen HD istiyordun herhalde izlemek için. 12 Years a Slave, Nebraska HD olarak çıktı. Diğerlerini de izlemek için az zaman kaldı.
Evet 12yas'ı dün indirdim Nebraskayı bilmiyorum izlermiyim😕 American Hustle The Wolf of Wall Street Oscar'dan sonra düşüceklermiş
Edit:İnanmıyorum 10 tane izlemişim bile (12yas ile)
bende yanlış olmuş ben sevmedim o siyah beyaz filmi izlemem onu.
Az kaldı benim 3 tane izlerim yavaş yavaş ama senin yolun çok.
ödülleri armut gibi toplarsa izlemediğine pişman olacaksın
Önce yapsak iyi olacak da baksana herkes son güne bırakmış.Nebraska'yı belki yarın izlerim. Rush sonraya kaldı benim için.
Oylamaları Oscar'dan önce yapalım bence. @OzaN
Yok ben 12yas'ı izledikten sonra kurallara uyuyorum Son günüm filan yok benim Erken bitirenlerdenimÖnce yapsak iyi olacak da baksana herkes son güne bırakmış.
Kurallara uyuyorum derken?Yok ben 12yas'ı izledikten sonra kurallara uyuyorum Son günüm filan yok benim Erken bitirenlerdenim