FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

OFM'ye girdim transfer listesinde ekliydi. Fiyatı da cazip gelince alıverdim. :)
ben kendime getirttiydim onu hatta burada bağırdım yarın neymar diye...yarın getireceğim adamı da biri alırsa olacaklardan sorumlu değilim...hayır neymar bişey değil,eğer 80'lik bi adam getirmiş olsam çok daha kötü olurdu tepkim...

ben kendime getirttiydim onu hatta burada bağırdım yarın neymar diye...yarın getireceğim adamı da biri alırsa olacaklardan sorumlu değilim...hayır neymar bişey değil,eğer 80'lik bi adam getirmiş olsam çok daha kötü olurdu tepkim...

Bir daha olmaz, kusura bakma. 80'lik adamı alacak paramda yok ki zaten. :D Şuan 70lik bir adamı alacak kadar da para kalmadı. :D

Eskisehirspor Heskey'yi Aston Villa'den € 13.835.757 euro ile satın alarak iyi iş becerdi

Yeni transferimiz hayırlı uğurlu olsun:)
109heskey_468x697.jpg

5 milyon daha ucuza 3 yönü de 90 üstü adam varken kanouteyi o fiyattan okutamazsın bence

aldığım fiyattan satıyorum illa satmam lazım değil satmakda istemiyorum ama ranoldonun oyununu bozuyor onun için takımdan göndereceğiz 30 milyondan aşağı olmaz zaten değeri 18 milyon kusur ama ötekilerin daha az :)

Alper Kanoute'yi kim alır hacı ? 35 milyon€'dan satıyorsun. Fiyatının çok çok üstünde ve ayrıca şunuda hatırlatayım bu oyuncuyu almak için bütçesi çok olan yoktur. Bütçesi uygun olan biri olsa bile bence almaz daha iyilerini alır. Sen istersen biraz daha düşür belki alan olur.

verem de ofm kabül etmez :D

Sen niye çok dedin onu anlamadım aldığım fiyatı veriyorum işte 18 milyon kusur değeri......pc alır bir süre sonra......

verem de ofm kabül etmez :D

Sen niye çok dedin onu anlamadım aldığım fiyatı veriyorum işte 18 milyon kusur değeri......pc alır bir süre sonra......

Her neyse hacı. Kanoute'yı alınca bomba bomba satınca fos fos göndermek istiyorsun acaba yeni bir bombanın mı peşindesin ?

yeni bomba gelebilir ama onun peşinde değilim Ranaoldoya göre kadro hazırlamak istiyorum bu kadroda Kanaouteyi görmek istimiyorum asıl sebep bu ve zarara da girmek istiyorum ne kadara aldısam o kadar satacam o kadar parası olmuyan için indirim yaparım.....

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir