FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Sonuçları bilmeden heyecanla izlemek çok güzel oluyor kimi zaman hüsran kimi zaman mutluluk yaşıyorsunuz :)

Kasımpaşa'da Sol bek oyuncusu Ekrem Ekşioğlu satılıktır almak isteyen alabilir.

Arkadaşlar Yarın Zengin Artı Martin Artı A.Sarı toplam bu oyunculara Toplam 28 Milyon€ Veren Alır .........:)çok gelebilir ama hepsi forumu iyi durumda :)

(Konouteyi maddi durumumuzdan dolayı,) satmak istemiyoruz ama transfer listesine koyduk o parayı verene satılır

Es Es Menjeri: AlemTo

Martin Satılmıştır yeni takımda başarılar dileriz.......

[TABLE="class: tableContent"]
[TR]
[TD]Martin[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD]FC Red Bull Sal[/TD]
[TD="align: right"]€ 8.000.000[/TD]
[TD="class: right"]8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

19 yaşındaki genç yetenek Neymar 6,792,000 milyon € karşılığında Gaziantepspor'da! Takımımıza hayırlı olsun.

Ben neymarı alabilirim diyene kadar niye bekledin,ben delireyim diye mi?Bundan sonra transferleri burdan duyurmayacağım.

bence artık kaşifle transfer listesine gelen oyuncular için transfer listesine getiren oyuncu almayacağım derse diğerleri almalı[/FONT]

MaloudaChelsea

[TD="class: leftSide"][/TD]

[TD="class: right"]31[/TD]

[TD="class: left"]Ort[/TD]
[TD="class: right grey"]95[/TD]
[TD="class: right grey"]90[/TD]
[TD="class: right"]92[/TD]
[TD="class: tdMoney right"]30214275€ 30.214.275[/TD]
[TD="class: right rightSide"] [/TD]

benim kaºif bunu bulmuº getirmiº istiyen alabilir :)

serkan-balci-dan-tarihi-bir-mac_10182.jpg

Kasımpaşa bombayı patlattı!
Serkan Balcı Kasımpaşa'da

Serkan Balcı, Kasımpaşa'ya transfer olmuştur. Kasımpaşa'nın menajeri Abdullah AKTAN, takımın iyi bir oyuncuya ihtiyacı vardı ve o tam bir taze kan dediği öğrenildi ve ayrıca Serkan Balcı'yı tercih etmesinin sebeplerinden bir tanesi Aydın'lı olduğu için vurguladı.

Serkan Balcı'ya hoşgeldin der, Kasımpaşa forması altında başarılı maçlar çıkartmasını dileriz. Hayırlı olsun.