FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

@1301 Messi 98'le oynuyor.
@1302 Sezon Bileti menüsünde Özel tekliflere bak.

Evet bi sürü bi şeyler yazıyor teklifler var da anlamadım nasıl olacak... bir de hiç bir ücret ödeme olmayacak mı ?

@neferet şaka yaptım neymarı alırım ama sen alacaksın diye almam :smile:
@besalet bundan önceki mesajlarda uzun uzun yazdım link bile attım oradan yapabilirsin :smile:

AlemTo : Kaçıncı sayfada biliyormusun 87 sayfa arattırma bana :) ben 1 hafta falan giremedim düğün yüzünden kaçırmışımdır...

burası yeri değil ama bazıları sezon bileti bedava almak istiyor teklflerden şu kampanyayı bulun iki gün kazanın sadece üye oluyorsunuz ve tel ile onaylıyorsunuz hiçbir ücret gitmiyor linki burada..........bigibid.com nedir tekliflerden ücretsiz kısımlarında böyle sitelere ücretsiz üye olup 2 gün kazanıyorsunuz hiçbir ücret gitmiyor.....ben kaptım şimdi 2 günlüğüne:biggrin: 79.SAYFADAMIŞ kopyaladım :)

ben şimdi yine yaptım iki gün çıktı bir gün kalmıştı 3 güne çıktı :D

MENEJER BİLETİNİZ AKTİFLEŞTİR YAZISI VAR AKTİF YAP.....

Edit:ben sana baktım olmuş hayırlı uğurlu olsun :D

ben şimdi yine yaptım iki gün çıktı bir gün kalmıştı 3 güne çıktı :D

MENEJER BİLETİNİZ AKTİFLEŞTİR YAZISI VAR AKTİF YAP.....

Edit:ben sana baktım olmuş hayırlı uğurlu olsun :D

sağol valla teşekkürler yardımların içinde :) karadenize 4 milyon vereyim benim olsun :) kardeş takımdan indirim yap :) hem cristiano ronaldo , kanoute var sende napcan Batuhan Karadenize mi kaldın :)

sağol valla teşekkürler yardımların içinde :) karadenize 4 milyon vereyim benim olsun :) kardeş takımdan indirim yap :) hem cristiano ronaldo , kanoute var sende napcan Batuhan Karadenize mi kaldın :)

OzaN 9 750 verdi kabül etmedim sen düşün artık fiyatı :)A.Sarı Var Martin var kardeş takımımıza :D

Özel Tekliflerden sezon bileti almaya çalışsın herkes. Beleş ne güzel :D

Maçları sonuçları öğrenmeden Skorboard'dan izleyin çok zevkli oluyor. (Ama sonuçları öğrendikten sonra izlerseniz tadı kaçar tabii :))