FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Aston Villalı genç yetenek Fabian Delph Bucaspor'da.

@AlemTo: CR7 hayırlı olsun Tello'yu kaça bırakırsın?

Delph hayırlı olsun. FM'de Leeds United ile başarıdan başarıya koşmuştu benim takımda
En sevdiğim oyunculardan biridir, para olsaydı ben alacaktım ama fakir olunca bi'şey alınmıyor :biggrin:

Ronaldoya nasıl teklif verdin[/FONT]

Ranaldo bir gün hemen gelmedi ben bedava sezon bileti kapıyordum hep 40 milyon üstü yazıyordum değerine gelmiyordu bulunamamıştır diyordu hep dün yazdım minumum 40 maximum 60 yazdım ispanyaya gitti kaşif, özellik hücüma 90 üstü dedim ve geldi

bende bedava sezon bileti aldım adamı ingiltereye yolladım alabilirsem Rooneyi almayı planlıyorum[/FONT]

Luiz Henrique,Cem Can ve Keller Satılıktır. Almak İstenler Alabilirler.

bende bedava sezon bileti aldım adamı ingiltereye yolladım alabilirsem Rooneyi almayı planlıyorum[/FONT]

40 MİLYON ÜZERİ yap o gelmezse başka yıldız gelir ilk başta gelmez ranoldoyu bulana kadar oo !! 40 milyon üzeri yazdırsan büyük ihtimalle roney gelmezse başka yıldız gelir

naptın sen ne sıfırı onları fiyat değerlendirmesi var oralarda minumuma 40 maximum 60 yaz sen gelir rooney yetenek avcısı kov tekrar kirala mevki var orada orası forvet ama özellikler bölümü varya sadece hücüma 90 üstü yaz gerisine birşey yazma o zaman bulunamadı yazar rooney büyük ihtiamlle 90 üzeridir hücüm gücü benim dediğim gibi yaparsın gelir belki.....

dediğin gibi yaptım[/FONT]

inş...gelir Roney Gelir Tahminen Fiyatı 45 50 milyon € arası olur kaşif getirir ama bak ben kapabilirim

Yarın Neymar,3 Ağustos'ta De Gea Bucaspor'da olabilir.

neymar yoksa gervinho var panpa 😉 rezerv bol.

not: Neymar 72'yle oynuyor panpişler.