FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

fenerbahce-ilhan-eker-sakatligi-ne-zaman-sahalara-donecek-28-temmuz-201-15178h.jpg

İlhan Eker Karabüksporda! Fenerbahçe'den transfer ettiğimiz tecrübeli defans oyuncusuna başarılar diliyoruz kulüp olarak... Fenerbahçe'ye de teşekkür ediyoruz transferde sağladıkları kolaylık için...

ŞOK ŞOK Büyük Transfer son günler Ranaldo bize gelecek diyorduk ama kimse inanmaz ve şaka yapıyoruz sandı ve beklenen gün geldi Ranaldo Es Es te

[TABLE="class: cms_table_tableContent"]
[TR]
[TD="class: cms_table_leftSide"]Cristiano Ronaldo[/TD]
[TD]Real Madrid[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD="class: cms_table_right"]€ 25.811.000[/TD]
[TD="class: cms_table_right cms_table_rightSide"]€ 49.040.900[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

-
Es Es üst üste 3 Mağlubeti Aldı Ama Son Vereceğiz İnş....

Es Es Menejeri: AlemTo​

ŞOK ŞOK Büyük Transfer son günler Ranaldo bize gelecek diyorduk ama kimse inanmaz ve şaka yapıyoruz sandı ve beklenen gün geldi Ranaldo Es Es te

[TR]
[TD]Real Madrid[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

-

Oooov. Naptın Alper sen böyle hacı. FM saçmaladı böyle büyük transfer gerçekte gerçekleşmez ama yaşlıysa orası ayrı. :)

Oooov. Naptın Alper sen böyle hacı. FM saçmaladı böyle büyük transfer gerçekte gerçekleşmez ama yaşlıysa orası ayrı. :)

ne yaşlısı 24 yaşında :D Cristianoldo yanlış transfer mi yani ? son günlerde ben size dedim şaka amaçlı yazıyordum ama kaşifi gönderdim İspanyaya 45 üstü yazınca bu geldi zaten son günlerde hatta bir hafta bulamadı bunu kaşif 2 gün kazınca bedavaya yine gönderdim bu sefer ranaldo geldi :D

ne yaşlısı 24 yaşında :D Cristianoldo yanlış transfer mi yani ? son günlerde ben size dedim şaka amaçlı yazıyordum ama kaşifi gönderdim İspanyaya 45 üstü yazınca bu geldi zaten son günlerde hatta bir hafta bulamadı bunu kaşif 2 gün kazınca bedavaya yine gönderdim bu sefer ranaldo geldi :D

Hayır gerçekte yaşlı alınırdı dedim. Cristiano Ronaldo doğru transfer. Kaşifte fazla abartmış yani. Gönderiyorsun adam Ronaldo'yu getiriyorum PES! :D Tebrikler, Artık daha iddialı konumdasın. :)

ben zaten ranoldonun parasını toplamak için kaşife getirmesi iyi oldu ranoldo 45 üstüdür dedim ve onu getirdi özelliğe 90 üstü deyince öteki şeylere birşey yazmadım bu geldi çok iyi transfer yaptık hedefimiz Messi:D

Desene şuna yüksek fiyatlara oyuncu satacağım daha sonra Lionel Messi'yi alacağım. Yeni hedefim, Lionel Messi. :)

alamam Messiyi kaşif süresi bitecek zaten yani sezon biletin messiyi getiremez kaşif ranaoldoyu getirene kadar kaç sezon bileti kapmaya çalıştım sonunda getirdi ilk önce 30 üstü yazdım gelmedi bulunamadım öle öle gide gide sabah baktım gelmiş :D yeni oyuncular alacağım eskileri satıyorum :)

Aston Villalı genç yetenek Fabian Delph Bucaspor'da.

@AlemTo: CR7 hayırlı olsun Tello'yu kaça bırakırsın?

[TR]
[TD]Real Madrid[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

-

Ronaldoya nasıl teklif verdin[/FONT]