hayırlı olsun
İlhan Eker Karabüksporda! Fenerbahçe'den transfer ettiğimiz tecrübeli defans oyuncusuna başarılar diliyoruz kulüp olarak... Fenerbahçe'ye de teşekkür ediyoruz transferde sağladıkları kolaylık için...
ŞOK ŞOK Büyük Transfer son günler Ranaldo bize gelecek diyorduk ama kimse inanmaz ve şaka yapıyoruz sandı ve beklenen gün geldi Ranaldo Es Es te
[TABLE="class: cms_table_tableContent"]
[TR]
[TD="class: cms_table_leftSide"]Cristiano Ronaldo[/TD]
[TD]Real Madrid[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD="class: cms_table_right"]€ 25.811.000[/TD]
[TD="class: cms_table_right cms_table_rightSide"]€ 49.040.900[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-
Es Es üst üste 3 Mağlubeti Aldı Ama Son Vereceğiz İnş....
Es Es Menejeri: AlemTo
Oooov. Naptın Alper sen böyle hacı. FM saçmaladı böyle büyük transfer gerçekte gerçekleşmez ama yaşlıysa orası ayrı.
ne yaşlısı 24 yaşında Cristianoldo yanlış transfer mi yani ? son günlerde ben size dedim şaka amaçlı yazıyordum ama kaşifi gönderdim İspanyaya 45 üstü yazınca bu geldi zaten son günlerde hatta bir hafta bulamadı bunu kaşif 2 gün kazınca bedavaya yine gönderdim bu sefer ranaldo geldi
Oyuncularıma Yüksek Fiyat Verenlere Satacağım Tello Buna Dahil bir tek Kanaoute ,ranoldo hariç.......
Desene şuna yüksek fiyatlara oyuncu satacağım daha sonra Lionel Messi'yi alacağım. Yeni hedefim, Lionel Messi.
Oha oha oha oha oha oha oha oha oha :stung:
Mükemmel transfer. "Mükemmel" kelimesi bile yetmez ama neyse
Ronaldoya nasıl teklif verdin[/FONT]ŞOK ŞOK Büyük Transfer son günler Ranaldo bize gelecek diyorduk ama kimse inanmaz ve şaka yapıyoruz sandı ve beklenen gün geldi Ranaldo Es Es te
[TABLE="class: cms_table_tableContent"]
[TR]
[TD="class: cms_table_leftSide"]Cristiano Ronaldo[/TD]
[TD]Real Madrid[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD="class: cms_table_right"]€ 25.811.000[/TD]
[TD="class: cms_table_right cms_table_rightSide"]€ 49.040.900[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-
Es Es üst üste 3 Mağlubeti Aldı Ama Son Vereceğiz İnş....
Es Es Menejeri: AlemTo