FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Şu anda ilk 11'de 75 altı adam kalmadı inşallah yavaş yavaş 80 yapıcaz hepsini...

Galatasaray olarak kadromuzda 1 oyuncu hariç tüm oyuncular 80 üstü o 1 tane de Sezer Öztürk ve şu an gol kralı. Bomba gibiyiz. Şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz :)

Şuana kadar defans oyuncularımı baya bi yükselttim yedek kalecimi 67'den 76'ya yükselttim ortasaha oyuncularımda gelişiyorlar inşallah önümüzdeki maçlarda ilk 5 için oynayacağız...

Trabzonspor başarılı oyuncusu Balcı satılıktır.Değeri 7 milyondur.İlgilenenlere duyurulur.

Serkan Balcı'ya teklif yaptım ama prensip anlaşması durumu varsa geri çekeyim :)

Bu arada Sivasspor bombayı patlatmış Marchionni çok iyi transfer :)

marchionniyi benim kaşifim getirmişti sivasa hayırlı olsun :D bu arada es-ese şöyle bir teklif yapalım ulreich 22 yaşında kaleci hamidou ile kafa kafaya takas yapalım

Ozan geri çekmene gerek yok ilk başta Young Boy'la anlaştık yarın göndermesse senle anlaşırız :)

Dalga mı geçiyorsun 1 milyonluk kaleci ile 3 milyon kusurluk kaleci aynı yere mi koyuyorsun ben aynı denkte olan kaleciler için dedim

Kasımpaşa'da Murat Şahin,Luiz Henrique,Cem Can ve Keller satılıktır. Almak isteyenler alabilirler.