FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Istanbul B.B.'nin Köse için yapmis oldugu teklif reddedilmistir.

Sebebi açiklandi ..

burası yeri değil ama bazıları sezon bileti bedava almak istiyor teklflerden şu kampanyayı bulun iki gün kazanın sadece üye oluyorsunuz ve tel ile onaylıyorsunuz hiçbir ücret gitmiyor linki burada..........bigibid.com nedir tekliflerden ücretsiz kısımlarında böyle sitelere ücretsiz üye olup 2 gün kazanıyorsunuz hiçbir ücret gitmiyor.....ben kaptım şimdi 2 günlüğüne:D

Biri carlosu alsın yoksa para hilesi kullanmaya başlayacağım...Cheat Engine programı hazır şu anda.

gözdağı vermek için öyle söyledim zaten.alın lan şu adamı.var ya manuchoyu koysam satışa şimdiye 10 milyon kasamdaydı,ne kadar etiketçi şekilci insanlarsınız ya

sezer_badur.jpg

Sezer Badur Kasımpaşa'da!

Trabzonspor'un oyuncusu Sezer Badur Kasımpaşa ile anlaştı.

Sezer Badur'a hoşgeldinder, başarılar dileriz.

Gençlerbirligi takiminda: Kulbilge, Plet ve Köse satiliktir. Maddi durumu çok iyi olmayan menajerler için tekliflerde bulunabilirler ve indirim söz konusu olabilir. :)

genclerbirligi.jpg

Gençlerbirligi Genel Teknik Direktörü Fks14

Emre Çolak ve Batalla için yapılan teklifler reddedilmiştir. Hiç bir oyuncumuz şuan için satılık değildir. :)

Es Es Menejeri;

Yarın gelecek olan büyük transferimiz karşınızda ŞOK ŞOK olacaksın bir dev getireceğiz yarın ES ESE

AlemTo