FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Şu anda ilk 11'de 75 altı adam kalmadı inşallah yavaş yavaş 80 yapıcaz hepsini...

Ben o adamı alacaktım ama Clichy görünce onu almıştım
Tebrikler Süper Transfer
Keşke bizim maçtan sonra alsaydın

Hacı zaten aklımda transfer yoktu xdragxx transfer yap deyince aldım Trabzonspor maçına denk gelmeside iyi oldu tabiki

Galatasaray olarak kadromuzda 1 oyuncu hariç tüm oyuncular 80 üstü o 1 tane de Sezer Öztürk ve şu an gol kralı. Bomba gibiyiz. Şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz

Şuana kadar defans oyuncularımı baya bi yükselttim yedek kalecimi 67'den 76'ya yükselttim ortasaha oyuncularımda gelişiyorlar inşallah önümüzdeki maçlarda ilk 5 için oynayacağız...

Trabzonspor başarılı oyuncusu Balcı satılıktır.Değeri 7 milyondur.İlgilenenlere duyurulur.

Serkan Balcı'ya teklif yaptım ama prensip anlaşması durumu varsa geri çekeyim

Bu arada Sivasspor bombayı patlatmış Marchionni çok iyi transfer

marchionniyi benim kaşifim getirmişti sivasa hayırlı olsun
bu arada es-ese şöyle bir teklif yapalım ulreich 22 yaşında kaleci hamidou ile kafa kafaya takas yapalım

Ozan geri çekmene gerek yok ilk başta Young Boy'la anlaştık yarın göndermesse senle anlaşırız

Dalga mı geçiyorsun 1 milyonluk kaleci ile 3 milyon kusurluk kaleci aynı yere mi koyuyorsun ben aynı denkte olan kaleciler için dedim

Serkan Balcı için yapılan teklif geri çekildi. Sorun çıkarsa ve bende para olursa yeniden gündeme alırız

Kasımpaşa'da Murat Şahin,Luiz Henrique,Cem Can ve Keller satılıktır. Almak isteyenler alabilirler.