FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Kasımpaşa'da yaprak dökümü devam ediyor.

Kasımpaşa'da yenileme çalışmaları sürerken hamleler devam ediyor. Varela Bursaspor'a , Emenike Bucaspor'a satılmıştır. İki kulübe de hayırlı olsun. Oyunculara yeni kulüplerinde başarılar dilerim.

Ekim'de yine baslasin ama ayni takimlar degil:D

Su an zaten depresyondayim

abi arkadaş makukulayı benden 3.500 aldı sana kazıklamasın :D

hacı ben senmiyim benden aldığın adamı alper potuku niye az satmadın kazıklandın filan diyordun nolduda yükseğe sattın?

bundan sonra es es kulübü manisadan bir oyuncu almıyacaktır bundan sonra hacı bir makukulağı bana ucuza sattı daha dün dedim susması için sana geri vereceğim aynı fiyata dedim kabül etmedi daha neyin hesabını yapıyorsun makukula yarına kadar güzel teklif gelmezse yarın fks 14 3 milyona satacağım buda sana paranın fazla önemsenmediğimi gösterir.............

Nadereviçe Yapılan Galatasaray Tarafın 4 milyon kusurluk teklif kabül edilmemiş hem para bakımdan hemde defansım 4 tane olduğundan akşam ki maça 3 defansla çıkamayız onun için kabül edilmemiştir

es es menejeri alemto

Kulusic Bursaspor'a transfer edilmistir.

Oyunucumuza yeni takiminda basarilar dileriz:)..

Fks14

Genel-Maaliyet-Çubaka-Mehmuriyet Teknik Direktörü Gençlerbirligi

Martin+Palermo2.jpg

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!

Martin Palermo Kasımpaşa ile anlaştı!

Kasımpaşa , 37 yaşındaki Arjantinli tecrübeli yıldız forvet oyuncusu Martin Palermo ile anlaştı.

Martin Palermo'nun fiyatı: € 14.234.790 olduğu açıklandı.

Yapılan bu transfer medya'da bomba olarak adlandırıldı. Yaşına takılanlara dediki,"Ben tecrübem ile bu takıma yeterim."

Martin Palermo'ya Kasımpaşa forması altında başarılar dileriz. Hayırlı Olsun.