transfer tamamlanmıştır,teşekkürler.karşı teklif gönderildi
teklif çok güzel ama sende biliyorsun ki o oyuncu çok değerli hem genç hem gücü iyi hemde 8 puanla oynuyorİ.B.B'ye teklif gönderildi.
kadron benimki gibi sıkışık bu arada ibb den gülpınar için cevap bekliyorumOSMANASLAN bende 4 defans var olsa sana şimdi satacağım sen bana iyilik yaptın bende yapmak istedim ama şu anda 4 defans var zaten birisi sakatlansa kendim çıkıp oynuyacağım
kadron benimki gibi sıkışık bu arada ibb den gülpınar için cevap bekliyorum
ticaret burEYTİNÖLÇER benden 7.250.000 alırken potuku çok kazık yiyordun diyordun lazım lütfen ver diyordun ama 7.650.000€ az mı satmısın o fiyata ibb çelişkiye bak sen
@OsmanAslan: Orhan Akı satışa çıkardım 4 milyondan.75 le oynuyor adam,daha nasıl kıyak yapabilirdim sana?
önemli değil...elime geçen parayla Julio Cesar veya Emenike bunlardan birini alacağım sizce hangisi?emenikeyi alsam geliştirebilir miyim?
Aldım onu zaten teşekkürler
julio cesarı yrın verebilirim bu arada ibbye yeni ytelif gönderildiönemli değil...elime geçen parayla Julio Cesar veya Emenike bunlardan birini alacağım sizce hangisi?emenikeyi alsam geliştirebilir miyim?
önemli değil...elime geçen parayla Julio Cesar veya Emenike bunlardan birini alacağım sizce hangisi?emenikeyi alsam geliştirebilir miyim?
abi arkadaş makukulayı benden 3.500 aldı sana kazıklamasınöteki menejerler üzülmesin makukula gibi oyuncu var bende