FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

arkadaş ben sana yalvarmadım öyle birşey çıkarma........ve ben sana indirim yaptım şu anda k.bakma 80 üstü adama 4 e satacak değiliz adamın değeri zaten 7 milyon€
senden kusura bakma ama verdiğim teklifi düşürüp adamın değerini yükselterek yazmışsın 6 milyon para veriyoruz bu lig sana dar olsun beni bile kandırdın

Adamın değeri 6.615.250€ sen buna 6 milyon mu diyorsun ve teklifin 4 milyon kusur idi............

Eskisehirspor'a Sarp için teklif gönderilmistir.. Teklifin cevabi beklemektedir..

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Fks14

Transfer yatti

Besiktas'a Mehmet Aurelio için teklif gönderilmistir
Cevap beklemektedir

Es Es menejerinden açıklama;

Kulübümüzün bütçesi batma anına gelmiştir her türlü oyuncumuza teklif değerlendirir...........umarım bu durumu teğet olarak atlatmamız lazım şu anda transfer yapma söz konumuz yok bütçemiz az durumdadır.....

Es Es Menejeri
lemTo

alper veya sarpı bitiriyorum çabuk sarpa 7 alpere 7.250 veririm

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Mustafa Sarp 8000000den aşağı inemem yarın anca transfer yapabilirsin bugün benden bir tane aldın ger takımdan günde bir kez alabiliyorsun sen en son teklifi sun yarın değerlendirme yapacağım

hadi hayırlı olsun herkese Alper Potuk artık Manisalı

[TABLE="class: tableContent"]
[TR]
[TD]Sarp[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD]Corinthians[/TD]
[TD="align: right"]€ 9.000.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mustafa Sapa yeni takımında başarılar dileriz

PSV Eindhoven , Halil Çolak'ı "€ 5.115.000" paraya transfer etti.

Manisaspor için indirime gidildi. Şahin Aygüneş "€ 3.000.000" iken Şahin Aygüneş "€ 2.500.000" paraya transfer etti Manisaspor.

Hayırlı Olsun.

Kasımpaşa takımı dün Manisaspor'lu Yiğit İncedemir ile, Bugün ise, Ekrem Ekşioğlu ile anlaştı.

Kasımpaşa'nın yeni oyuncularına hoşgeldin der, Kasımpaşa forması altında başarılar dileriz.

Manisaspor Kulusic için kulubü Gençlerbirliğine 2.610.000 € fiyat göndermiştir

Gençlerbirligi takiminda Atak, Akgün ve Kulusic satiliktir.

Maddi zorluklar çeken menajerler için indirim söz konusu olabilir.

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Fks14

Tamam teklif kabul edildi

Gençlerbirligi takimindan büyük transfer !

Eskisehirspor'un güclü oyuncusu Çimsir 10.000.000€ karsiliginda Gençlerbirligi takiminda.

Oyuncuya Gençlerbirligi takiminda basarilar dileriz.

Son düzenleme: