FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Birçok kişinin istediği 24 yaşındaki yıldız Ben Arfa Galatasaray'da!

galatasaray-transfer-haberleri-27-agustos-201-16328h.jpg

e3dfc45_b.jpg

Fatih Tekke Kasımpaşa ile anlaştı.

Fatih Tekke için Karabükspor ile Kasımpaşa kulüpleri anlaştı. İddialı bir kadro kurmak isteyen Kasımapaşa Fatih Tekke'yi kadrosuna kattı. Fatih Tekke bir zamanlar Trabzonspor formasıyla 33 gol ile gol kralıda olmuştu.

Fatih Tekke'ye Kasımpaşa hoşgeldin der, Kasımpaşa formasıyla başarılar dileriz.

Transferi yeniden açma kararı aldık.Transfer piyasasında yaşadığımız tatsızlıklardan dolayı artık kendi futbolcularımızı kendimiz yetiştireceğiz.Oldukça potansiyelli gençlerimiz zaten mevcut,22 yaş altı birkaç futbolcu alacağız.10-15 gün içerisinde üst düzey bir sürü futbolcuyu ucuza getirmiş olacağız...Bu doğrultuda 19'luk Kasımpaşalı Sebah'ı renklerimize bağladık.

Öncelikle Bucaspor'a hayırlı olsun Sebah transferi.

Kasımpaşa spor kulübünün yenileme çalışmaları devam etmektedir. Yenileme çalışmalarınca; Defans oyuncusu Ergün Teber, Orta saha oyuncusu Şahin Aygüneş ve Forvet oyuncusu Halil Çolak satılıktır almak isteyenler alabilir.

Galatasaray kulübü genç yıldız Ben Arfa adlı oyuncuyu alarak transferlerini büyük ölçüde noktalamıştır. Genç ama yıldız oyuncuları takımımıza kattık. Galatasaray kulübü bugün yenilse de yarın yine toparlanabilecek güçte bir takımdır. Bugün yenilsek bile şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olmaya yarın da devam edeceğiz. Galatasaray kulübü sporcularıyla ve teknik ekibiyle bir bütündür. Yılmaz ve yoluna her koşulda devam eder... Tüm takımlara başarılar dileriz :)

Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü OsmanAslan

ankaragücü transfer dönemini bugün kapattı
ligi ilk 5de tamamlamaya çalışacağız

Gençlerbirligi Haspolatli'yi Istanbul B.B.'den almak için büyük bir miktar para ödedi. Yine de menajer bu durumdan oldukça mutlu görünüyor!

Gençlerbirligi Teber'i € 1.935.000'ya satin aldi! Oyuncu kadroya eklendi.

Gençlerbirligi takiminin teknik direktörü Fks14

534935.jpg

Cem Can Kasımpaşa'da!

Kasımpaşa, Gençlerbirliği takımından Cem Can ile anlaştı.

Cem Can'a hoşgeldin der, Kasımpaşa forması altında başarılar dileriz.

Son düzenleme:
Bundan sonra Gençlerbirligi daha daha iyi transferler yapacak:).. Korkun Gençlerbirligin'den.. :D

Kasımpaşa takımında Korhan Öztürk,Murat Erdoğan,Şahin Aygüneş ve Halil Çolak transfer listesine eklenmiştir. Almak isteyenler alabilirler...

Şu an averajla Bursaspor ama Eskişehirspor ile puanları eşit. Ama daha ligin 5. haftası bile bitmedi. Her şeyin çok başındayız.

Maniaspor Mustafa Sarp'ın kuubüne teklif yapmıştır.Eğer Es-Es'in biraz kişiliği varsa dün verdiği sözü tutar

arkadaş ben sana yalvarmadım öyle birşey çıkarma........ve ben sana indirim yaptım şu anda k.bakma 80 üstü adama 4 e satacak değiliz adamın değeri zaten 7 milyon€