FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

osmanaslan sen beni mi takip ediyorsun.............bugün bu 3 oldu dünü de saymıyorum birisine diyorum şu oyuncu istiyorum diye ama sen gelip ben hangi oyuncuya ne kadar teklif sundusam iki katı teklif yapıyrsun bunun bir açıklaması var mı ? yoksa özenti mi ?ve alıyorsun oyuncuları

çok iyi bütçe yapmışın benim 2 katından fazla....iyi değerlendir parayı heskey gibi oyuncu al kaliteli bir de orta saha ve 2 defansa takım süper olur senin....

çok iyi bütçe yapmışın benim 2 katından fazla....iyi değerlendir parayı heskey gibi oyuncu al kaliteli bir de orta saha ve 2 defansa takım süper olur senin....
teşekkürler...daha önce de belirttiğim gibi 80+ forvet,77+ orta saha ve 80+ defans arıyorum.

Manisaspor kulubü Ediz Bahtiyaroğlunu 3miliona transfer etmiştir.Aslında Aykut Demiri alacaktım bugün gençlerbirliğinden zaten 1 oyuncu almışım onun için alınmıyormuş.Kısmet bende Edizi aldım

Geraerts'i Club Brugge'den transfer edilmek su an için düsünemektedir ve aksam gerçeklesebilir 13.841.500€'ya ..

Eskişehirspor'a Sezer Öztürk'ü almak için 9,5 Milyon € vermiştim. Antemanlarda gelişti, iyi bir oyuncu oldu + ilk 11 oyuncum. 12,5 Milyon € fiyatı...

Erkan Taskıranın fiyatını 1.470.500 yaparsanız alırım kadro zayıf yapın bir 600 bin euro indirim

Geraerts'i Club Brugge'den transfer edilmek su an için düsünemektedir ve aksam gerçeklesebilir 13.841.500€'ya ..

Doğan abi şu Erkan Taşkıranın fiyatı 1.470.500 e indirsen be abi para olsan dükkan senin!

Neferet O Fiyat Senin İçin Geçerli Değil Ve Öteki Forum Arkadaşlarım İçin Yabancı Kulüpler İçin Değeri 7 milyon Kusur Sana 11 Milyon€

Abi bucadan bugün bi oyuncu aldım da ya arkadaşlar biri erkan taşkıranı alıp aynı fiyata satarsa çok makbule geçer

Doğan abi şu Erkan Taşkıranın fiyatı 1.470.500 e indirsen be abi para olsan dükkan senin!
İndirdim.,

@677 11 milyon veririm vermesine de,yobo'ya 7 milyon euro önermiş durumdayım,param eksiye düşer.
@678 şimdilik pek bişey veremem bu 5 gollü arkadaşa.
@679 için acele edelim beyler,kapılmasın erkan...