FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

osmanaslan sen beni mi takip ediyorsun.............bugün bu 3 oldu dünü de saymıyorum birisine diyorum şu oyuncu istiyorum diye ama sen gelip ben hangi oyuncuya ne kadar teklif sundusam iki katı teklif yapıyrsun bunun bir açıklaması var mı ? yoksa özenti mi ?ve alıyorsun oyuncuları

Bucaspor'da temizlik harekâtı tüm hızıyla sürüyor.Bülent Uygun'un başarısız transfer politikası yüzünden kadrosunda oluşan kirliliği yeni teknik direktörü sayesinde çok kârlı bir şekilde temizlemeyi sürdürüyor.Satışlardan 20 milyon euronun üzerinde gelir elde eden Buca,kulübün maddi imkânlarını geniş tutabilmek için sadece genç yetenek Anıl Dilaver'i ve Bekir Ozan Has'ı kadrosuna kattı.İşte Buca'nın transfer dosyası:

[TABLE="class: tableContent"]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Tuncer
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Juventus
[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.000.000
[/TD]
[TD="class: right"]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Dabo
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Levski Sofia
[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.015.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Karabulut
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Galatasaray
[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.367.750
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Atak
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Gençlerbirligi
[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.500.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowright.gif

[/TD]
[TD]Ozan Has
[/TD]
[TD]Bursaspor
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD="align: right"]€ 3.500.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowright.gif

[/TD]
[TD]Dilaver
[/TD]
[TD]Galatasaray
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD="align: right"]€ 4.646.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Çevik
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Metalist Kharki
[/TD]
[TD="align: right"]€ 1.500.000
[/TD]
[TD="class: right"]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Polat
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Manchester City
[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.150.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Kaya
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Juventus
[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.000.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Özçelik
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Standard Liège
[/TD]
[TD="align: right"]€ 1.000.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif

[/TD]
[TD]Beto
[/TD]
[TD]Bucaspor
[/TD]
[TD]Galatasaray
[/TD]
[TD="align: right"]€ 8.000.000
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok iyi bütçe yapmışın benim 2 katından fazla....iyi değerlendir parayı heskey gibi oyuncu al kaliteli bir de orta saha ve 2 defansa takım süper olur senin....

çok iyi bütçe yapmışın benim 2 katından fazla....iyi değerlendir parayı heskey gibi oyuncu al kaliteli bir de orta saha ve 2 defansa takım süper olur senin....
teşekkürler...daha önce de belirttiğim gibi 80+ forvet,77+ orta saha ve 80+ defans arıyorum.

Manisaspor kulubü Ediz Bahtiyaroğlunu 3miliona transfer etmiştir.Aslında Aykut Demiri alacaktım bugün gençlerbirliğinden zaten 1 oyuncu almışım onun için alınmıyormuş.Kısmet bende Edizi aldım :)

Geraerts'i Club Brugge'den transfer edilmek su an için düsünemektedir ve aksam gerçeklesebilir 13.841.500€'ya ..

Eskişehirspor'a Sezer Öztürk'ü almak için 9,5 Milyon € vermiştim. Antemanlarda gelişti, iyi bir oyuncu oldu + ilk 11 oyuncum. 12,5 Milyon € fiyatı...

Erkan Taskıranın fiyatını 1.470.500 yaparsanız alırım kadro zayıf yapın bir 600 bin euro indirim :)

Geraerts'i Club Brugge'den transfer edilmek su an için düsünemektedir ve aksam gerçeklesebilir 13.841.500€'ya ..

Doğan abi şu Erkan Taşkıranın fiyatı 1.470.500 e indirsen be abi para olsan dükkan senin!

Neferet O Fiyat Senin İçin Geçerli Değil Ve Öteki Forum Arkadaşlarım İçin Yabancı Kulüpler İçin Değeri 7 milyon Kusur Sana 11 Milyon€

Abi bucadan bugün bi oyuncu aldım da ya arkadaşlar biri erkan taşkıranı alıp aynı fiyata satarsa çok makbule geçer :)

Doğan abi şu Erkan Taşkıranın fiyatı 1.470.500 e indirsen be abi para olsan dükkan senin!
İndirdim.,

@677 11 milyon veririm vermesine de,yobo'ya 7 milyon euro önermiş durumdayım,param eksiye düşer.
@678 şimdilik pek bişey veremem bu 5 gollü arkadaşa.
@679 için acele edelim beyler,kapılmasın erkan...