FF Online Futbol Ligi 7.hafta sonuçları

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
7. HAFTA SONUÇLARI:

Antalyaspor 1 - 1 Sivasspor
Eskişehirspor 2 - 5 Fenerbahçe
Gaziantepspor 0 - 3 Beşiktaş
İ.B.B.3 - 0 Gençlerbirliği
Kasımpaşa 1- 3 Ankaragücü
Kayserispor 3- 2 Bursaspor
Konyaspor 2 - 5 Galatasaray
Manisaspor 0-5 Bucaspor
Trabzonspor 1-0 Karabükspor

Son düzenleme:
Bu kadar farksız bir mağlubiyet beklemiyordum :D

Deplasman fobimiz sürüyor. Henüz kazanamadık deplasmanlarda. İlerleyen maçlarda kazanıp ilk 10'daki yerimizi korumak istiyoruz...

Deplasmanda 5 gollü galibiyet gerçekten çok iyi bir sonuç oldu.Şimdi Beşiktaş deplasmanında muhtemelen yenilgi bizi bekliyor olacak.Ancak korkmayacağımızı ve bu kez bilinçli bir oyunla onlara karşı koyacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz.Kadromuzu alternatifli hale getirmeyi ve Erman Güraçar hariç 70 altı tüm futbolcularımızı satmayı planlıyoruz.İlk 10 mücadelesime devam.

Yine kaybettik.. ama yine yolumuza devam ediyoruz. Kaybetmek aslinda iyi birsey.. Ögrenip ayni hatalar yine yapmayacaksin..

takımımın hedefi 15.cilik bunu belirteyim bursa karşısında bakalım neler olcak

Arka arkaya aldığımız 3 mağlubiyetten sonra Konyaspor karşısında deplasmanda 5 gollü bir galibiyet almamız bizi fazlasıyla sevindirdi.

Yolumuza devam edeceğiz. Şampiyonluk yolunda iddiamız sürüyor.

Son düzenleme:
Bugün Trabzonspor'la maçım var %100 yenilcem...Keşke bu maçtan galip ayrılsaydık...

Ayrıca bizim istediğimiz gibi taktik ve dizilişini değiştirmeyen Fenerbahçe'ye teşekkürler. Biz de böyle istiyorduk.

Kazanan bütün takımları tebrik ediyoruz
😛eaceful:

Son düzenleme:
sonunda deplasmanda kazandık ve arkadaşlar bende top 15 gözükmüyor sorun genel mi

Çok kötü gidiyorum hemde çok... Kasımpaşa şuanda çok kötü durumda ama yapacağım transferler ile kendine getireceğim takımı. Taktiklerde hata yapıyor, Yanlış oyuncuları ilk 11'de oynatıyorum galiba o yüzden bu hâle geldim ama düzelteceğim artık.

alemtonun takımı eskişehirle büyük bir düşmanlığımız var bunun için bu maçı kazanmalıyız
edit:bu düşmanlık taraftarlar arasında gerçekte yani biraz havaya girmeliyim böyle