FF Online Futbol Ligi 7.hafta sonuçları

Ankaralı olarak Ankaragücü'nün yanındayım.

ankaragücü eskişehir kavgası eskişehirli 25 taraftarın 1 tane ankaragüçlüyü bıçaklmasıyla başladı onun için bugün onlara gereken cevap sahada verilecektir taraftarı üzmek istemeyiz...
edit:bu olaylar gerçektir

Akşam ki maçı söyle değerlendirmek istersem iddialı konuşacağım gibi birşey olacak ama ankaragücünün bizi bu maçta yenmesi yüzde 0 :D

ankaragücü olarak biz bu maçta çok iddaalıyız eskişehir 4te 4 yaptı ama artık bana göre sıradan bir kulüp

Gençlerbirligi kendini göstertecek bu maç'ta:)..

Antalyaspora'a da basarilar dilerim :)

Evimizde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama morallerimizi bozmadık. Takımı en azından Avrupa Ligi'ne götürmek için uğraşacağız. :)

Boş konuşuyorsun 2 maçtır 5 yiyen Eskişehirspor şu anda hiç umut vermiyor:listening_headphone

biz yine galatasaray değiliz osmanaslan takımın ne halde bana umut vermiyor diyorsun :D takımın battı şu anda Arda Ve baros hariç söyle güzel oyuncuların kalmadı biz Eskişehiriz ilk 10 girmemiz yeter bize :D

ankaragücü olarak biz bu maçta çok iddaalıyız eskişehir 4te 4 yaptı ama artık bana göre sıradan bir kulüp

Sıradan kulüp evet ama söyle bir kendi kulübüne baktığında benim kulübüme baktığımda ben daha ağır basıyorum bunu inkar edemezsin ben yine ilk defa bu kadar büyük konuşuyorum...... ama takımıma bazı bilmezler kendi durumlarına bakmadan bizimle ölçü alırlarsa böyle iddialı konuşmak zorundayım.........

biz yine galatasaray değiliz osmanaslan takımın ne halde bana umut vermiyor diyorsun :D takımın battı şu anda Arda Ve baros hariç söyle güzel oyuncuların kalmadı biz Eskişehiriz ilk 10 girmemiz yeter bize :D
Ahahah sesli güldüm.

Baros, M.Johnson, Geraerts, Sezer Öztürk, Arda, Ben Arfa var olm ne içtin sen? Bu saydıklarımdan Sezer Öztürk hariç hepsi 30 yaş altı, çoğu 25 yaş altı ve 85 üstü puanları var. Senin takımından çok daha iyi bir takımız en azından iki hafta üst üste 5 yemedik :A Hala gülüyorum ya :A

Ahahah sesli güldüm.

Baros, M.Johnson, Geraerts, Sezer Öztürk, Ben Arfa var olm ne içtin sen? Bu saydıklarımdan Sezer Öztürk hariç hepsi 30 yaş altı çoğu 25 yaş altı ve 85 üstü puanları var. Hala gülüyorum ya :A

:d Johson ben arfa arda baros takımına yetmiyor osmanaslan iki katından oyuncu alıyorsun millete gıcıklık yapmak için sonra satıyorsun düşüğe ve battım diyorsun :D gül sen gül ama biraz arkana bak gel ........

:d Johson ben arfa arda baros takımına yetmiyor osmanaslan iki katından oyuncu alıyorsun millete gıcıklık yapmak için sonra satıyorsun düşüğe ve battım diyorsun :D gül sen gül ama biraz arkana bak gel ........

Yetmiyor mu Ben Arfa şu anda ligin 25 yaş altı oyuncularından en iyisi, battığım falan yok merak etme :) Kötü dediğin Baros dün 2 gol attı, Priskin de dün 2 gol attı. Gülüyorum hala 2 haftadır 5 yedin takımlar sana taktılar 5 golleri sen kendine yan :A

Yetmiyor mu Ben Arfa şu anda ligin 25 yaş altı oyuncularından en iyisi, battığım falan yok merak etme :) Kötü dediğin Baros dün 2 gol attı, Priskin de dün 2 gol attı. Gülüyorum hala 2 haftadır 5 yedin takımlar sana taktılar 5 golleri sen kendine yan :A

sana baros iyi değil demedik mesajımı okumadan gülüyorsun gül sen lig sıralamana bak ben trabzon fb bjk tüm devlerle oynadım ve şu anda senden iyi durumdayım biz yine şerefimiz ile çıkarız....10 gol yesek de kimse bnm takımımı Ankaragücü ile karşılaştıramaz......demiyem demiyem dedim tuttum kendimi bir de bir baktım osmanaslan çıkmış gelmiş......