alemtonun takımı eskişehirle büyük bir düşmanlığımız var bunun için bu maçı kazanmalıyız
edit:bu düşmanlık taraftarlar arasında gerçekte yani biraz havaya girmeliyim böyle
eğer açıklama yapmaz ve fark yersem staddan sağ çıkamam:loyal:her zaman derim maçtan önce susarım maçta sonra es es güm güm es eskişehirspor
Akşam ki maçı söyle değerlendirmek istersem iddialı konuşacağım gibi birşey olacak ama ankaragücünün bizi bu maçta yenmesi yüzde 0
Evimizde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama morallerimizi bozmadık. Takımı en azından Avrupa Ligi'ne götürmek için uğraşacağız.
Avrupa Ligi falan yok maalesef galiba.
Boş konuşuyorsun 2 maçtır 5 yiyen Eskişehirspor şu anda hiç umut vermiyor:listening_headphone
ankaragücü olarak biz bu maçta çok iddaalıyız eskişehir 4te 4 yaptı ama artık bana göre sıradan bir kulüp
Ahahah sesli güldüm.biz yine galatasaray değiliz osmanaslan takımın ne halde bana umut vermiyor diyorsun takımın battı şu anda Arda Ve baros hariç söyle güzel oyuncuların kalmadı biz Eskişehiriz ilk 10 girmemiz yeter bize
Ahahah sesli güldüm.
Baros, M.Johnson, Geraerts, Sezer Öztürk, Ben Arfa var olm ne içtin sen? Bu saydıklarımdan Sezer Öztürk hariç hepsi 30 yaş altı çoğu 25 yaş altı ve 85 üstü puanları var. Hala gülüyorum ya
Johson ben arfa arda baros takımına yetmiyor osmanaslan iki katından oyuncu alıyorsun millete gıcıklık yapmak için sonra satıyorsun düşüğe ve battım diyorsun gül sen gül ama biraz arkana bak gel ........
Yetmiyor mu Ben Arfa şu anda ligin 25 yaş altı oyuncularından en iyisi, battığım falan yok merak etme Kötü dediğin Baros dün 2 gol attı, Priskin de dün 2 gol attı. Gülüyorum hala 2 haftadır 5 yedin takımlar sana taktılar 5 golleri sen kendine yan