FF Online Futbol Ligi 2. hafta sonuçları

türkiye kupasında biz yokuz.......

@osmanaslan sessiz gülem dedim ama tutamadım [sm=s17.gif]5 tane kendi kalene atma :D

Bu ligde en iyi takım Bursa bence...Ondan sonra Galatasaray.Zirve yarışı bu 2 takım arasında geçecektir.Karabük ve Eskişehir de yarışa geriden katılabilir.

5-0'lık skor yanıltmasın,planladığım kadroyu kurabilirsem ben de yarışın içinde olacağım 😉

Türkiye Kupası'nda biz yokuz, diye bir şey yok. İstemesen de bütün takımlar otomatik olarak 4. haftada Türkiye Kupası maçları yapacak. Henüz 1/16 turu oynanacak.

Bu ligde en iyi takım Bursa bence...Ondan sonra Galatasaray.Zirve yarışı bu 2 takım arasında geçecektir.Karabük ve Eskişehir de yarışa geriden katılabilir.

5-0'lık skor yanıltmasın,planladığım kadroyu kurabilirsem ben de yarışın içinde olacağım 😉

Doğan Abi Galatasaraylı olarak beni destekle :D Bursaspor'a en az 5

Son düzenleme:
Türkiye Kupası'nda biz yokuz, diye bir şey yok. İstemesen de bütün takımlar otomatik olarak 4. haftada Türkiye Kupası maçları yapacak. Henüz 1/16 turu oynanacak.

anlamadın biz 2.turdan başlıyacağız 1 turda sadece 4 takım arasından iki takım çıkacak güncelden kupa bilgilerine bak
ilk tur Hafta 4
vs
vs

[TD="width: 220"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 12"]
free.gif
[/TD]
[TD="class: left, width: 170"] Konyaspor [/TD]

free.gif
[/TD]
[TD="class: left, width: 170"] Manisaspor [/TD]

psk.gif
[/TD]
[TD="class: left, width: 170"] Karabükspor [/TD]

free.gif
[/TD]
[TD="class: left, width: 170"] Gençlerbirligi [/TD]
[/TD]
[TD]
bracket2.gif
bracket2.gif

[TD="colspan: 2"] [/TD]

[TD="colspan: 2"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Biliyorum o konu ilk sayfada kaldı ama yazayım dedim.

Sezon bileti ve Premium Sezon Bileti ile ilgili bir muhabbet dönmüş.

Sezon biletinin bazı artıları var. Oyundan daha çok keyif almanız için almanızı tavsiye ederim ama maçlara onun hiçbir etkisi kesinlikle yok. Premium'un sezon biletinden tek önemli farkı ise lig kurabilmek. Yani bu ligi kurabilmek için mecburen Premium aldım. Yoksa ben de Sezon Bileti alırdım sadece. Yani Karabükspor'un premiumu var o nedenle daha güçlü gibi bir durum kesinlikle söz konusu olamaz. Zaten güçlü olmadığımızı da ilerleyen haftalarda göreceksiniz :D Tabii ki Karabükspor'u en iyi noktalara taşımak için elimden geleni yapacağım ama kulüp imkanları maalesef çok kısıtlı...

Galatasaray maçına yedeklerle çıkabilirim. Nasıl olsa yenileceğiz en azından asları değerlendirmiş oluruz :D

Yedeklerle çıkarsanız Bucaspor gibi 5 değil en az 10 yer Karabükspor benden söylemesi :D:D

EDIT: 4. haftada 4 takım hariç 1 günlük ara veriyor takımlar. Mola vermeyecek takımlar: Konyaspor, Manisaspor, Karabükspor, Gençlerbirliği