FF Online Futbol Ligi 2. hafta sonuçları

Sezer Öztürk bizden gitmiştir maddi durum sıkıntısı olmasa daha bizde oynuyacaktı ama maddi sıkıntıdan dolayı sattık onun parasınla önemli oyuncular aldık....

OzaN Karabükün defansına baktım OzaN defansına baktım da 6 üzeri yok :D defanstan kaybetmişin :D ve 1 Forvet Oynaman akıllımış ama tüm yükü defansa vermişiin :D bugün maçlar kaçta oynanıyacak?tam olarak oyuna müdahe etme hakkımız oluyor mu?

Konya Bekle Bizi :D es es es güm güm es es :Deskişehirspor :D

Maç sırasında maça müdahale etme yok. Maçlar gece 1'de başlayıp 3'te bitiyor. Kadronu 1'e kadar kurup bırakıyorsun. Güncel - Ligler - Simulasyon Durumu- Sir Bobby sırasını takip ederek maçların ne kadarının bittiğini görebilirsin. Tabii saat 00.50 gibi...

Neferian oyuncu değişikliğinden bahsediyordu? değiştirmesedim keşke diye şimdi maç sırasında taklit yapamıyormuyuz şimdi?yada oyuncu değişikliği ?

Sezn bileti alanlara soruyorum bilet alınca diğer liglere girip oyuncu teklifi yapabiliyormuyuz?

Hayır. Sen istediğin özelliklere uygun oyuncuyu yurtdışında bulması için kaşif gönderiyorsun. Ama maalesef kaşif çoğu zaman bulamıyor. Kısaca öyle bir şey yok.

Taktiğine baktım 4 atmanın sebebi akıllıca oynaman ve manisa defansı kötü olması 5 üstünde yok baktığım kadar xdragxx

O Zaman Ben Ne Yapacam Sezon Biletini :D Almaktan Vazgeçtim Bilgi İçin Sağol

Sezon biletinde pek bir şey yok. Stadyum geliştirme, ekibine birkaç uzman daha alma hakkı var... Pek bir avantajı yok. Premium daha iyi ama o da pahalı...

Konyaspor'un 2.hafta yorumları:

-Takımımız dün gece oynanan Fenerbahçe maçında penaltı şutuyla Dockal'ın 69.dakikada 1 gol atmıştır. Maçımızın sonucunun 2-1 şeklinde bitmesi bizi üzmüştür. Önümüzdeki maç Eskişehirspor ile. Ümitliyiz ya da ümitlenmeli miyiz? :D
-Bu haftaki rakibimiz Eskişehirspor'un premiuma sahip olan Karabükspor'u 3-1 yenmesi gözümüzü korkutuyor. :D
-Galatasaray-Buca maçındaki 5-0'lık skor farkı takımımızın gözünde kaçmadı. :)
-Bir diğer gözümüzden kaçmayan detay Manisaspor-Ankaragücü maçının da 4-0 gibi bir skor ile kapanması.
-Kendi sahamızda yapıldığı için maç stadyum gelirleri de bizi memnun edecektir. :)

Takımımız 3.maçında Eskişehirspor ile yapıyor. Umuyoruz ki 4.maç Kasımpaşa, Manisaspor gibi takımlarla olur.

Konyaspor'un 2.hafta yorumları:

-Takımımız dün gece oynanan Fenerbahçe maçında penaltı şutuyla Dockal'ın 69.dakikada 1 gol atmıştır. Maçımızın sonucunun 2-1 şeklinde bitmesi bizi üzmüştür. Önümüzdeki maç Eskişehirspor ile. Ümitliyiz ya da ümitlenmeli miyiz? :D
-Bu haftaki rakibimiz Eskişehirspor'un premiuma sahip olan Karabükspor'u 3-1 yenmesi gözümüzü korkutuyor. :D
-Galatasaray-Buca maçındaki 5-0'lık skor farkı takımımızın gözünde kaçmadı. :)
-Bir diğer gözümüzden kaçmayan detay Manisaspor-Ankaragücü maçının da 4-0 gibi bir skor ile kapanması.
-Kendi sahamızda yapıldığı için maç stadyum gelirleri de bizi memnun edecektir. :)

Takımımız 3.maçında Eskişehirspor ile yapıyor. Umuyoruz ki 4.maç Kasımpaşa, Manisaspor gibi takımlarla olur.

Yorumlarına katılıyorum. 4. maçında kiminle oynayacağın belli fikstür var. Güncel - Fikstür sırasını takip ederek bulabilirsin.

Ayrıca premium'a sahip olmanın takıma katkısı açısından pek bir şey yok. Admin Karabükspor'u iyi toparladı. Ama Eskişehirspor tabii ki daha güçlü...

Dunku Konya galibıyetınden sonra konusan Emre Sarıoğlu bu bekledıgımiz bır sonuctu ama ıyı oyununundan dolayıda Konyayı tebrık ettı.Gazıantep macı icın ıse seyırcımız onunde galıp gelmek ıstıyoruz dedi[/FONT]