FF Online Futbol Ligi 2. hafta sonuçları

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Beşiktaş 3-1 Sivasspor
Ankaragücü 4-0 Manisaspor
Kayserispor 0-0 İ.B.B.
Kasımpaşa 2-4 Trabzonspor
Gençlerbirliği 0-2 Bursaspor
Gaziantepspor 0-0 Antalyaspor
Galatasaray 5-0 Bucaspor
Fenerbahçe 2-1 Konyaspor
Eskişehirspor 3-1 Karabükspor

Bende OsmanAslan sen bugün yenersin buyuk ihtimal derken ben de umitlenmistim.. Simdi daha kötü duruma geldim..

son anda taktik değişikliği yaptım ondan berabere kaldık keşke yapmasaymışım.

Fks14 takım zaten çok kötü... 10-15 dakikada Bursaspor gibi bir takımı yenecek bir takım yapamazdım. Antremana falan bile almadan sen devraldın takımı...

Zatan sana birsey demedim! Lütfen morelim su an çok bozuk..

Hacı moralin bozumasın daha 2 maç oynandı önünde daha 30 maçtan fazla maç var...Bu arada bugün Kasımpaşayla oynuyom %100 yencem :D

Bursaspor olarak 3.maçımızıda kazanmayı planlıyoruz.Ivakov'un sakatlanması kötü oldu.

2 maç oldu. Ne galibiyet var. Ne mağlubiyet var. Ne gol atma nede gol yeme var. Ben hiç bir şey anlamadım. :D

Haddimle oynayacagim dedim gene olmadi.okuz gibi kapanan ziya dogan takimi olmamak icin arkayi bos birakinca boyle bir sonuc cikti.pisman degilim,zaten bol gollu bir skor icindi bu,amaca ulastik...rakibimiz bizden korkup yedeklerle sahaya cikamazken biz bu skoru goze alip tamamen hucuma odaklandik...bulent uygun'un cok afedersiniz bir yerlerine benzettigi bu kadroyu yeniden toparlamaya ugrasiyoruz...

Eskişehirspor ile aramızda çok ciddi kalite farkı var. Yenilmemize rağmen güçlü rakibimize karşı oynadığımız futboldan memnunuz.

Sezer Öztürk'e saygılar :D

Bu maçta 5-0'lık bir galibiyet almamızın sebebi Bucaspor'un cesur bir taktik seçerek arkaları boş bırakması... Bucaspor'u cesur taktiklerinden dolayı tebrik ederim.

Ayrıca bu maça yedeklerle çıkacaktım. Ama gözüm korktu. Gözümü korkutan ve bu maça asıl oyuncularımla çıkmamı sağladığı için de Bucaspor'u tebrik ederim.

5 golün 5'ini de Sezer atmış. Sezer için biraz fazla para verdim ama olsun işime yaradı Cangele gibi...

Diğer bütün takımlara da tebrikler.