FF Haxball Süper Ligi 1.Sezon Sonu Puan Durumu

AlemTo 1.Survivor'da oyunları kazandığında "sözün bittiqi an" yazardı :D

AlemTo 1.Survivor'da oyunları kazandığında "sözün bittiqi an" yazardı :D

Orçun 22 kazanamıyacaktı o survivoru ben ban yemesem orada hakkım yendi yoksa yazacaktım o şampiyonluk konusunda Sözün Bittiqi An diye :D.

- - - Ekleme - - -

Takasın o an ki halini bir daha yaşatmak isteyebilirim sakin olun ve takipte kalın:D
Takas ne alaka :D ben sana yaşatmışım geçmişte zaten daha ne yapacam yetmez mi?:D

Rekabet, hırs böyle organizasyonlarda olması çok doğal şeyler bence bırakmamalısın. :)

Rekabet ve hırs düzgün oldukca doğal birşey fırsat yakaladın mı gel iş görelim hoş şeyler ve uygun durumlar değil bence:) 1.lik şansını arttırsınlar böyle istiyorlarsa şanşlarını arttırayım diyorum.

Aslında şampiyon bendim sonra siz itiraz ettiniz halk oylamasıyla şampiyon belli olmaz diye :D

Sen değildin :D:D OzaN kural koymadı epimiz eşit olduk ve finalde ben olsadım o oyunları size vermezdim çünkü oyunlardaki farkla yendim halk oylamasınla eşitlediniz skoru .Bu olay için admine karşı nick aldım ve öyle uzamış gitmişti .(Banlanınca benim finalde olmamam )

- - - Ekleme - - -

Rekabet ve hırs düzgün oldukca doğal birşey fırsat yakaladın mı gel iş görelim hoş şeyler ve uygun durumlar değil bence:) 1.lik şansını arttırsınlar böyle istiyorlarsa şanşlarını arttırayım diyorum.
Çok iyi diyorsun :D

Takas ne alaka :D ben sana yaşatmışım geçmişte zaten daha ne yapacam yetmez mi?:D[/QUOTE]

Sen hala o bana yazdığın cümlelerdemisin:D Takmadığım şeyler beni niye etkilesin klavyenin arkasından bende yazarım ama oralara aklım çalışmıyor ne yazık ki:(

Takası son maç şampiyonluktan ettim 10dakikada tüm eğlencesi gitti :D

Takas ne alaka :D ben sana yaşatmışım geçmişte zaten daha ne yapacam yetmez mi?:D

Sen hala o bana yazdığın cümlelerdemisin:D Takmadığım şeyler beni niye etkilesin klavyenin arkasından bende yazarım ama oralara aklım çalışmıyor ne yazık ki:(

Takası son maç şampiyonluktan ettim 10dakikada tüm eğlencesi gitti :D[/QUOTE]
Diyorsun ya gelirim belki yine yaşatırım filan diye bende dedim boşuna gelme sana yapacağımı yapmışım zaten diyorum :D
Sözün bittiqi an Dj AlemTo Vayy qardeshim yaqı10 Hanny :)

Tatilim Mahvoldu değilmidi senin üyeliğin? bir anda Danger Ua ! olmuşun :D:D

Diyorsun ya gelirim belki yine yaşatırım filan diye bende dedim boşuna gelme sana yapacağımı yapmışım zaten diyorum :D

Tatilim Mahvoldu değilmidi senin üyeliğin? bir anda Danger Ua ! olmuşun :D:D[/QUOTE]

Ev adresini ver geleyim olayına kadar gidiceğim benim bile sinirlerim atar oldu:D Bundan sonra dangerle beraber Alemto dili dersi alacağız parasıyla değilmi:)

[/QUOTE]Senin nicklerini söylersem bir daha ban yerim.Senin nicklerinde forumun yarısının anası vardı.

Senin nicklerini söylersem bir daha ban yerim.Senin nicklerinde forumun yarısının anası vardı.
[/QUOTE]
Forumun değil senin ve Frankın vardı 😀D(Sizin gibi üyelere öyle nickler almak şart oldu siz geleceksiniz ana avrat küfür edeceksiniz sonra bende ne deme mi bekliyordunuz 😉)

Ev adresini ver geleyim olayına kadar gidiceğim benim bile sinirlerim atar oldu:D Bundan sonra dangerle beraber Alemto dili dersi alacağız parasıyla değilmi:)
[/QUOTE]Aynen Kaan dil öğrenmek şart.Bir de sheqilli yazhı sanathı öğreneceğim.

Herneyse siz takılın:D Bu günlerde konuları hızlı bir şekilde eritmem gerekiyor:) Şu konuyu bitirip 2 saat uyuyup sonra tekrar devam etmeliyim:(

Aynen Kaan dil öğrenmek şart.Bir de sheqilli yazhı sanathı öğreneceğim.
[/QUOTE]

Tatilim Mahvoldu adlı üye bak kaan abin ev adresi mi istedi onun kadar olamadın :F

- - - Ekleme - - -

Herneyse siz takılın:D Bu günlerde konuları hızlı bir şekilde eritmem gerekiyor:) Şu konuyu bitirip 2 saat uyuyup sonra tekrar devam etmeliyim:(

Yine getirdi ders konusuna :D burası başka bir konu burası Haxball ligi hacı ygs -lys sohbet yeri değil :D