Meşhur yapmadım meşhur sözümdür 😉😉.Bir daha dönmemen dileklerimle
AlemTo 1.Survivor'da oyunları kazandığında "sözün bittiqi an" yazardı
Takas ne alaka ben sana yaşatmışım geçmişte zaten daha ne yapacam yetmez mi?
Takasın o an ki halini bir daha yaşatmak isteyebilirim sakin olun ve takipte kalın
Aslında şampiyon bendim sonra siz itiraz ettiniz halk oylamasıyla şampiyon belli olmaz diyeOrçun 22 kazanamıyacaktı o survivoru ben ban yemesem orada hakkım yendi yoksa yazacaktım o şampiyonluk konusunda Sözün Bittiqi An diye .
Rekabet, hırs böyle organizasyonlarda olması çok doğal şeyler bence bırakmamalısın.
Aslında şampiyon bendim sonra siz itiraz ettiniz halk oylamasıyla şampiyon belli olmaz diye
Çok iyi diyorsun
Rekabet ve hırs düzgün oldukca doğal birşey fırsat yakaladın mı gel iş görelim hoş şeyler ve uygun durumlar değil bence 1.lik şansını arttırsınlar böyle istiyorlarsa şanşlarını arttırayım diyorum.
Takas ne alaka ben sana yaşatmışım geçmişte zaten daha ne yapacam yetmez mi?
Sözün bittiqi an Dj AlemTo Vayy qardeshim yaqı10 Hanny
Diyorsun ya gelirim belki yine yaşatırım filan diye bende dedim boşuna gelme sana yapacağımı yapmışım zaten diyorum
Sen hala o bana yazdığın cümlelerdemisin Takmadığım şeyler beni niye etkilesin klavyenin arkasından bende yazarım ama oralara aklım çalışmıyor ne yazık ki
Takası son maç şampiyonluktan ettim 10dakikada tüm eğlencesi gitti
Sen hala o bana yazdığın cümlelerdemisin Takmadığım şeyler beni niye etkilesin klavyenin arkasından bende yazarım ama oralara aklım çalışmıyor ne yazık ki
Takası son maç şampiyonluktan ettim 10dakikada tüm eğlencesi gitti
Senin nicklerini söylersem bir daha ban yerim.Senin nicklerinde forumun yarısının anası vardı.
Diyorsun ya gelirim belki yine yaşatırım filan diye bende dedim boşuna gelme sana yapacağımı yapmışım zaten diyorum
Tatilim Mahvoldu değilmidi senin üyeliğin? bir anda Danger Ua ! olmuşun
Tatilim Mahvoldu değilmidi senin üyeliğin? bir anda Danger Ua ! olmuşun
Yholun achık olsun qardeshim yaqhı10 HannyHerneyse siz takılın Bu günlerde konuları hızlı bir şekilde eritmem gerekiyor Şu konuyu bitirip 2 saat uyuyup sonra tekrar devam etmeliyim
Aynen Kaan dil öğrenmek şart.Bir de sheqilli yazhı sanathı öğreneceğim.
Ev adresini ver geleyim olayına kadar gidiceğim benim bile sinirlerim atar oldu Bundan sonra dangerle beraber Alemto dili dersi alacağız parasıyla değilmi
Herneyse siz takılın Bu günlerde konuları hızlı bir şekilde eritmem gerekiyor Şu konuyu bitirip 2 saat uyuyup sonra tekrar devam etmeliyim