FF Haxball Süper Ligi 1.Sezon Sonu Puan Durumu

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Elemeler sonucunda 8 takım FF Haxball Süper Liginde oynama hakkı kazandı.

Puan durumu maçlar oynandıkça güncel olarak burada yer alacaktır.

Not: Son iki takım FF Haxball Klasman Ligine düşecektir.

Birinci olan takım altın madalya, 2. 3. ve 4. olan takımlar gümüş madalya kazanacaklardır...

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]FF Haxball Süper Ligi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sıra
[/TD]
[TD]Takım[/TD]
[TD]O[/TD]
[TD]G[/TD]
[TD]B[/TD]
[TD]M[/TD]
[TD]A[/TD]
[TD]Y[/TD]
[TD]Puan[/TD]
[TD]AV[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]Cenation
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[TD]+14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]takas
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[TD]+7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]AlemTo
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]17
[/TD]
[TD]13
[/TD]
[TD]+13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]Orcun_22
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]17
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[TD]+8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]xdragxx[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]+3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]kaan955[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]BesaleT[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]-9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]emre5757[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]46[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]-37
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Helal Orçun. :D

xdragxx senden daha iyi performans beklerdim. :D

Diğer arkadaşlar normal gidiyor. :D

Sezon 2'nin puan durumu açılmamış o nedenden buradan duyurayım.

Bu etkinliğe eğlenmek amaçlı kayıt olmuştuk en azından ben öyle zannediyordum:) Fakat gördüğüm bazı durumlar 1.lik hevesinin arkadaş başarısını bile tebrik edemeyecek şekilde hırs olayına girdiği bariz bir durum görüntüsünde. Hiçbir zaman 1.lik hevesine katılmadım ha 1. olurum demiyorum ama 1.'liği bir arkadaştan alacak kadarda bu oyunu oynayabiliyordum:) Alt ligde oynama hakkımda olmadığıma göre bu ligden söylediğim sebeplerden dolayı ayrılıyorum..

Haxballda burada olmasada yine KK olarak videolarımızı iletmeye devam ediceğiz haliyle ilk turnuvada olduğu gibi yine ortağım Cenation'un taraftarıyım bu sezonda inşallah yine birinci olur:)

Son düzenleme:

Bu etkinliğe eğlenmek amaçlı kayıt olmuştuk en azından ben öyle zannediyordum:) Fakat gördüğüm bazı durumlar 1.lik hevesinin arkadaş başarısını bile tebrik edemeyecek şekilde hırs olayına girdiği bariz bir durum görüntüsünde. Hiçbir zaman 1.lik hevesine katılmadım ha 1. olurum demiyorum ama 1'lik hevesini bir arkadaştan alıcak kadarda bu oyunu oynayabiliyordum:) Alt ligde oynama hakkımda olmadığıma göre bu ligden söylediğim sebeplerden dolayı ayrılıyorum..

Haxballda burada olmasada yine KK olarak videolarımızı iletmeye devam ediceğiz haliyle ilk turnuvada olduğu gibi yine ortağım Cenation'un taraftarıyım bu sezonda inşallah yine birinci olur:)

Rekabet, hırs böyle organizasyonlarda olması çok doğal şeyler bence bırakmamalısın. :)

Keşke çekilmesiydin
1.lik hevesinin arkadaş başarısını bile tebrik edemeyecek şekilde hırs olayına girdiği bariz bir durum görüntüsünde.
Bu kısmı anlamadım bu sözün kime yoksa bana mı?

Bu etkinliğe eğlenmek amaçlı kayıt olmuştuk en azından ben öyle zannediyordum:) Fakat gördüğüm bazı durumlar 1.lik hevesinin arkadaş başarısını bile tebrik edemeyecek şekilde hırs olayına girdiği bariz bir durum görüntüsünde. Hiçbir zaman 1.lik hevesine katılmadım ha 1. olurum demiyorum ama 1.'liği bir arkadaştan alacak kadarda bu oyunu oynayabiliyordum:) Alt ligde oynama hakkımda olmadığıma göre bu ligden söylediğim sebeplerden dolayı ayrılıyorum..

Oh Yeah!!!!!!!!!!!!!Sözün bittiqi an :D:D

Forumda nickimle sözümde meşhurdur .Bu Sözün Bittiqi An diye yazıyorum bu bir kelime olarak şekil tarzı 😉.

2 dakikada kendinide meşhur yaptınya:D Şekil diye diye çevirtmenlere verdiğim paranın haddi kalmadı her neyse oyuna devam edin siz fazla zorlamayında inat edip dönerim lige 2. bir zirve vakası yaşanır:D

2 dakikada kendinide meşhur yaptınya:D Şekil diye diye çevirtmenlere verdiğim paranın haddi kalmadı her neyse oyuna devam edin siz fazla zorlamayında inat edip dönerim lige 2. bir zirve vakası yaşanır:D

Meşhur yapmadım meşhur sözümdür :D 😉😉.Bir daha dönmemen dileklerimle :D