FF Futbu Ligi 16.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan secquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Soru grubunda yer alan sorunun cevabını tam anlayamadım. 5 milyonluk oyuncu 100 milyona bir gün satılır mı demek istedin ?

Bir de ben eksi sonsuza doğru ilerlesem ve bu süre zarfında maçları kazansam, Ozan oyuncumu geri aldığında puan durumu ne olacak ? Her halukarda karlı mı çıkacağım ? Çünkü o oyuncularla bilmem kaç maç beraber olacağız.

paran eksilerdeyse transfer yapamazsın zaten benim -30 milyon larda transfer yapamıyorum

Ne dar etmesi topla oynama yüzdelerini görmedin heralde 1 şutun var o da gol olmuş

Ev sahibisin
Sende 3 şut çekmişsin

Hayır arkadaş oyun hatası kolluyor demek istedim, ben izliyorum transferleri eğer satılırsa şikayette bulunurum, haksızlık çünkü.

-'ye doğru gidince oyuncu kendi ayrılır demişti OzaN yani OzaN almıyor oyuncu parasızlıktan gidiyor..Ama şuana kadar duymadım hiç.

paran eksilerdeyse transfer yapamazsın zaten benim -30 milyon larda transfer yapamıyorum

Peki son transferini yaptığında paran + da mıydı ?

O zaman ben olağanüstü bir oyuncu bulayım, onu alayım, eksi kaça düştüğüne bakmayayım. Bir kerelik altın vuruş yapayım yani.

Peki son transferini yaptığında paran + da mıydı ?

O zaman ben olağanüstü bir oyuncu bulayım, onu alayım, eksi kaça düştüğüne bakmayayım. Bir kerelik altın vuruş yapayım yani.
transfer yaptığımda eksilerdeydi ama şimdi yapamıyorum transfer niye?

Girmeden önce inşallah berabere kalırım demiştim, görünce inanılmaz sevindim

[/QUOTE]

Ben de aslında beraberlik fena değildir kazanamazsam da diyordum ki bir baktım yenilmişim

NOT: Alıntılarda sorun mu var ?

transfer yaptığımda eksilerdeydi ama şimdi yapamıyorum transfer niye?

Ozan'dan tam olarak eksi kaça kadar transfer yapıldığını öğrenmem lazım.

Bir şey daha...

Ankaragücü'nün seyirci sayısı son 4-5 haftadır aynı, para değiştirildiği halde bu böyle. Acaba bir minimumu mu var bu işin ve ben minimumda mıyım ?

Ben de aslında beraberlik fena değildir kazanamazsam da diyordum ki bir baktım yenilmişim

NOT: Alıntılarda sorun mu var ?

Evet son 1-2 mesajdır birbirine karışmış, elimde düzeltim şimdiki mesajı

Süpriz sonuç bana ve Antrenörsüz Gaziantep'e yaradı

Bilet fiyatların çok yüksek sanırım.Minimum düzeyde gelen 3 bin çünkü fiyatları düzelt derim.

Bilet fiyatların çok yüksek sanırım.Minimum düzeyde gelen 3 bin çünkü fiyatları düzelt derim.

Tamam, o zaman aşağıya çekeyim, haftalardır aynı çünkü.
Ya da 3000'e razı olup maksimum para istemek.
O da bir yöntem.

Soruların çoğuna açıklama gelmiş ama tam bilinmeyen konuları açıklamaya çalışayım.

Birkaç gün önce yapılan değişikler sonucunda para eksilerde iken transfer yapamıyorsun. Daha doğrusu paran yetmiyorsa transfer yapamıyorsun. Eğer 20 milyonun var ve 21 milyonluk oyuncu istiyorsan alamazsın o fiyata. Eğer aksi durum oluyorsa oyunun bir açığı yakalanmış demektir ve bana bildirilmesi gerekir.

Eğer para eksilerde ise artılara geçirmek için oyuncuların otomatik olarak gitmesi gerekir fakat o sistemi kodlayamadım henüz. Bu hafta sonu olur diye düşünüyorum o özellik.

Transfer listesine konulan oyuncuların satılabilmesi için belli bir oran var. O oranın üstünde satılmaya çalışılan oyuncular asla alıcı bulamazlar. Yani şunu 100milyondan satışa çıkarayım da alan olursa yırtarız gibi bir düşünce olmasın. Satılamaz o fiyata.

60 olan kişi çok daha iyi oynar. Hatta def'i 100 olandan bile daha iyi oynar. Oyuncu ne kadar iyi olursa olsun kondisyonların o kadar düşmesine izin vermemek gerekir.

Bu arada BuraK geri döndü. Eğer dönmeseydi ve başka kimse almasaydı o takıma teklif yapamazdınız transfer için.