FF Futbu Ligi 16.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan secquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
205
Puanı
164
Mersin İ.Y-Bursaspor 2-2
Trabzonspor-K.Karabükspor 4-0
Fenerbahce-Besiktas 0-1
Kayseri-Manisa 0-0
Ankaragücü-Antalya 2-0
Gaziantepspor-Galatasaray 2-0
İBB-Sivasspor 1-0
Samsunspor-Genclerbirligi 2-3
Orduspor-Eskisehir 2-1

Karabük'ü 4 golle geçmişiz :) Beşiktaş'ın Fener'i deplasmanda yenmesi sürpriz olmuş :)

Ya Ankaragücü bile yenmiş çok iyi bir kadrom var neden böyle oluyor:(

Bugün bir Tarih yazdım galiba:)

Maçta sadece 4 şut çekilmiş:) Bunu ev sahibinin şansı olarak değerlendiriyorum kondisyon eksikliği vardı:)

Ankaragücü tarihinin ikinci galibiyetini aldı ve sonunculuktan 17.'liğe tırmandı, bakalım yerini koruyabilecek mi?

Futbu ile ilgili sorular...

1-) Yetenek antrenmanına alınan oyuncuların yeteneğinin gelişip gelişmediğini o üç harfli sayılardan mı anlıyoruz ?

2-) Kuzeye bakan okla tasvir edilen morali olan bir oyuncu moral antrenmanına alınırsa morali artar mı ? Gereksiz mi olur ? Kondisyonu %100 olan bir oyuncu için de aynısı geçerli.

3-) Bir oyuncunun Def'i 75 olsun ama kondisyonu 0. Bu oyuncunun defi bu koşulda kaça tekamül eder ? Ya da kondisyonu %100 olsaydı def'ini kaç gibi düşünmeliydik ? Def'i 60 ama kondisyonu % 100 olan bir oyuncu üstteki örnekten daha mı iyi oynar ?

4-) Eksi 29 milyonu gördük bugün, acaba eksilerde alt sınır nedir ? Sonsuza kadar gidecekse ben tüm takımların oyuncularını teker teker toplayayım. :D Ben sıfırda bitecek sanıyordum.

5-) Kredi çekmede sınır tam olarak nedir ? Günde 5'er milyondan iki tane mi ? peki 10 milyon çektikten sonra ertesi gün yine çekebilecek miyim ? Yoksa hepsini ödedikten sonra mı tekrar çekebileceğim ?

6-) 5 milyonluk oyuncuyu 100 milyona satmak nasıl bir garipliktir ? Bunu yapanları da gördüm de. :D

7-) Burak gittiğine göre onun transfer işlerine kim bakacak ? Ben teklifte bulunsam cevap alır mıyım?

😎 Ankaragücü takımı sadece 100 TL'ye Herve Tum'u nasıl satmış olabilir ? Menajersiz dönemde sistem satmış olabilir mi ?

9-) Menajerler için kullanım kılavuzu ne zaman çıkacak ?

Herkesin cevaplarını beklerim ama cevabınızdan emin değilseniz hiç yazmamanız daha iyidir, aklım karışmasın. :)

Futbu ile ilgili sorular...

1-) Yetenek antrenmanına alınan oyuncuların yeteneğinin gelişip gelişmediğini o üç harfli sayılardan mı anlıyoruz ?
-Antreman sonuçlarında yazıyor, geçen haftanın sonuçlarına tıkla yanında +3 vs yazıyor.

2-) Kuzeye bakan okla tasvir edilen morali olan bir oyuncu moral antrenmanına alınırsa morali artar mı ? Gereksiz mi olur ? Kondisyonu %100 olan bir oyuncu için de aynısı geçerli.

%100'se boşu boşuna olur ama biraz aşağıdaysa artar zaten ama %100 ise boşuna masraf 50.000 gidiyorsada:)

3-) Bir oyuncunun Def'i 75 olsun ama kondisyonu 0. Bu oyuncunun defi bu koşulda kaça tekamül eder ? Ya da kondisyonu %100 olsaydı def'ini kaç gibi düşünmeliydik ? Def'i 60 ama kondisyonu % 100 olan bir oyuncu üstteki örnekten daha mı iyi oynar ?

Admin sürekli o konuda iyileştirmeler yapıyor ama mantiken 60'lık %100 daha iyi performans sergiler.

4-) Eksi 29 milyonu gördük bugün, acaba eksilerde alt sınır nedir ? Sonsuza kadar gidecekse ben tüm takımların oyuncularını teker teker toplayayım. :D Ben sıfırda bitecek sanıyordum.

Admin oyuncuların gideceğini söyledi ama o konuda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, çünkü bir ara -deyken transfer yapamıyordun şuan açılmış.

5-) Kredi çekmede sınır tam olarak nedir ? Günde 5'er milyondan iki tane mi ? peki 10 milyon çektikten sonra ertesi gün yine çekebilecek miyim ? Yoksa hepsini ödedikten sonra mı tekrar çekebileceğim ?

Sadece 2 defa kredi çekebilirsin, o 2 sini ödediğin anda bir daha çekme hakkı gelir.

6-) 5 milyonluk oyuncuyu 100 milyona satmak nasıl bir garipliktir ? Bunu yapanları da gördüm de. :D

Yabancı takımdan birinin alıcağını düşünüyor ve bir nitekim haklı:) Eğer alındığını görsem zaten bildireceğim takip ediyorum oyunu:)

7-) Burak gittiğine göre onun transfer işlerine kim bakacak ? Ben teklifte bulunsam cevap alır mıyım?

Orası muallakta bir konu, Ozan adminden başka kimsenin bu konuda fikri olduğunu düşünmüyorum.

😎 Ankaragücü takımı sadece 100 TL'ye Herve Tum'u nasıl satmış olabilir ? Menajersiz dönemde sistem satmış olabilir mi ?

Hayır, ozamanın teknik direktörüyle arkadaşlardı sanırım ve aralarında şaibe yapmışlar:D

9-) Menajerler için kullanım kılavuzu ne zaman çıkacak ?

Tahmini süresi, diğer konuda yazıyor.

Son düzenleme:
Bir şey daha...

Kullanmadığım oyuncuları satılığa çıkarsam bir gün mutlaka satılır mı ?