HeisenBerg
Favori Üye
Kadıköyü dar ettim sanaİnönüde iyi bir karşılaşma istiyorum
Derbilerde 3te 3 gidiyorum hayırlısı
Ne dar etmesi topla oynama yüzdelerini görmedin heralde 1 şutun var o da gol olmuş
Kadıköyü dar ettim sanaİnönüde iyi bir karşılaşma istiyorum
Derbilerde 3te 3 gidiyorum hayırlısı
Ne dar etmesi topla oynama yüzdelerini görmedin heralde 1 şutun var o da gol olmuş![]()
Soru grubunda yer alan sorunun cevabını tam anlayamadım. 5 milyonluk oyuncu 100 milyona bir gün satılır mı demek istedin ?
Bir de ben eksi sonsuza doğru ilerlesem ve bu süre zarfında maçları kazansam, Ozan oyuncumu geri aldığında puan durumu ne olacak ? Her halukarda karlı mı çıkacağım ? Çünkü o oyuncularla bilmem kaç maç beraber olacağız.![]()
paran eksilerdeyse transfer yapamazsın zaten benim -30 milyon larda transfer yapamıyorum![]()
Ev sahibisinSende 3 şut çekmişsin
Ben de onu diyorum, maç benim hakkımdı diyorum![]()
transfer yaptığımda eksilerdeydi ama şimdi yapamıyorum transfer niye?Peki son transferini yaptığında paran + da mıydı ?
O zaman ben olağanüstü bir oyuncu bulayım, onu alayım, eksi kaça düştüğüne bakmayayım. Bir kerelik altın vuruş yapayım yani.![]()
Ev sahibisinSende 3 şut çekmişsin
Ben de onu diyorum, maç benim hakkımdı diyorum![]()
Girmeden önce inşallah berabere kalırım demiştim, görünce inanılmaz sevindim
![]()
transfer yaptığımda eksilerdeydi ama şimdi yapamıyorum transfer niye?![]()
Ben de aslında beraberlik fena değildir kazanamazsam da diyordum ki bir baktım yenilmişim
NOT: Alıntılarda sorun mu var ?![]()
Ozan'dan tam olarak eksi kaça kadar transfer yapıldığını öğrenmem lazım.
Bir şey daha...
Ankaragücü'nün seyirci sayısı son 4-5 haftadır aynı, para değiştirildiği halde bu böyle. Acaba bir minimumu mu var bu işin ve ben minimumda mıyım ?
Evet son 1-2 mesajdır birbirine karışmış, elimde düzeltim şimdiki mesajı
Süpriz sonuç bana ve Antrenörsüz Gaziantep'e yaradı
Bilet fiyatların çok yüksek sanırım.Minimum düzeyde gelen 3 bin çünkü fiyatları düzelt derim.
Diğer takipçilerime de yaradı![]()
Aynen, 2 haftada 5 puan fark eritmişim, aramızda 4 puan kalmış
Eyvah eyvah![]()
İBB en yakın rakibin yarın zorlu bir karşılaşma olucak, yönetimce düşüncemiz senin yenilip bizim ise kazanmamız yönünde
Valla ya, Gençlerbirliği iyi rakip![]()
3-) Bir oyuncunun Def'i 75 olsun ama kondisyonu 0. Bu oyuncunun defi bu koşulda kaça tekamül eder ? Ya da kondisyonu %100 olsaydı def'ini kaç gibi düşünmeliydik ? Def'i 60 ama kondisyonu % 100 olan bir oyuncu üstteki örnekten daha mı iyi oynar ?