HeisenBerg
Favori Üye
Kadıköyü dar ettim sana İnönüde iyi bir karşılaşma istiyorumDerbilerde 3te 3 gidiyorum hayırlısı
Ne dar etmesi topla oynama yüzdelerini görmedin heralde 1 şutun var o da gol olmuş
Kadıköyü dar ettim sana İnönüde iyi bir karşılaşma istiyorumDerbilerde 3te 3 gidiyorum hayırlısı
Ne dar etmesi topla oynama yüzdelerini görmedin heralde 1 şutun var o da gol olmuş
Soru grubunda yer alan sorunun cevabını tam anlayamadım. 5 milyonluk oyuncu 100 milyona bir gün satılır mı demek istedin ?
Bir de ben eksi sonsuza doğru ilerlesem ve bu süre zarfında maçları kazansam, Ozan oyuncumu geri aldığında puan durumu ne olacak ? Her halukarda karlı mı çıkacağım ? Çünkü o oyuncularla bilmem kaç maç beraber olacağız.
paran eksilerdeyse transfer yapamazsın zaten benim -30 milyon larda transfer yapamıyorum
Ev sahibisin Sende 3 şut çekmişsin
Ben de onu diyorum, maç benim hakkımdı diyorum
transfer yaptığımda eksilerdeydi ama şimdi yapamıyorum transfer niye?Peki son transferini yaptığında paran + da mıydı ?
O zaman ben olağanüstü bir oyuncu bulayım, onu alayım, eksi kaça düştüğüne bakmayayım. Bir kerelik altın vuruş yapayım yani.
Ev sahibisin Sende 3 şut çekmişsin
Ben de onu diyorum, maç benim hakkımdı diyorum
Girmeden önce inşallah berabere kalırım demiştim, görünce inanılmaz sevindim
transfer yaptığımda eksilerdeydi ama şimdi yapamıyorum transfer niye?
Ben de aslında beraberlik fena değildir kazanamazsam da diyordum ki bir baktım yenilmişim
NOT: Alıntılarda sorun mu var ?
Ozan'dan tam olarak eksi kaça kadar transfer yapıldığını öğrenmem lazım.
Bir şey daha...
Ankaragücü'nün seyirci sayısı son 4-5 haftadır aynı, para değiştirildiği halde bu böyle. Acaba bir minimumu mu var bu işin ve ben minimumda mıyım ?
Evet son 1-2 mesajdır birbirine karışmış, elimde düzeltim şimdiki mesajı
Süpriz sonuç bana ve Antrenörsüz Gaziantep'e yaradı
Bilet fiyatların çok yüksek sanırım.Minimum düzeyde gelen 3 bin çünkü fiyatları düzelt derim.
Diğer takipçilerime de yaradı
Aynen, 2 haftada 5 puan fark eritmişim, aramızda 4 puan kalmış
Eyvah eyvah
İBB en yakın rakibin yarın zorlu bir karşılaşma olucak, yönetimce düşüncemiz senin yenilip bizim ise kazanmamız yönünde
Valla ya, Gençlerbirliği iyi rakip
3-) Bir oyuncunun Def'i 75 olsun ama kondisyonu 0. Bu oyuncunun defi bu koşulda kaça tekamül eder ? Ya da kondisyonu %100 olsaydı def'ini kaç gibi düşünmeliydik ? Def'i 60 ama kondisyonu % 100 olan bir oyuncu üstteki örnekten daha mı iyi oynar ?