FF Futbu Ligi 10.Sezon | Yorum & Sohbet

Bende ne oldu diye gelmiştim. :D Sarı kartlar, gol pozisyonları felan yazmadı hiç. :D Sadece sonuç. :(

Sizin Futbu'nuzda olmasamda yorum yapıcam kendi futbumla ilgili.:Z

İlk hafta maçını 1- 0 Liverpool'u yenerek kazandık. Çok önemli transferler yaptık isim vermeyeceğim.

Bua rada İngiltere ligindeki takımım Soothammton haftayada Chalsea ile maç var. Yani bu akşam. Zor başladık sezena iyi bitireceğiz ama. Bu arada bir sıra yükseldik. 8. sıraymış hadef şuan 13'deyiz yakalayacağımıza inanıyoruz.:D

Taraftar güvenide arttı. Çok çalışırsam yapabilirmişim diyorlar. Ama dünkü güven bir an önce gitmemdi. yani işler yolunda.:Z

Sizin Futbu'nuzda olmasamda yorum yapıcam kendi futbumla ilgili.:Z

İlk hafta maçını 1- 0 Liverpool'u yenerek kazandık. Çok önemli transferler yaptık isim vermeyeceğim.

Bua rada İngiltere ligindeki takımım Soothammton haftayada Chalsea ile maç var. Yani bu akşam. Zor başladık sezena iyi bitireceğiz ama. Bu arada bir sıra yükseldik. 8. sıraymış hadef şuan 13'deyiz yakalayacağımıza inanıyoruz.:D

Taraftar güvenide arttı. Çok çalışırsam yapabilirmişim diyorlar. Ama dünkü güven bir an önce gitmemdi. yani işler yolunda.:Z
Kimi transfer ettin? :D

Talihsizim ben. Valla.
O kadar para vardı. Gittim kapasite arttırdım. Sonra transfer listesine düşen oyuncuyu sorgulamadan aldım, şimdi de Kaşife düşen oyuncuyu 700 bin farkla alamıyorum. :D