Kimi transfer ettin?Sizin Futbu'nuzda olmasamda yorum yapıcam kendi futbumla ilgili.
İlk hafta maçını 1- 0 Liverpool'u yenerek kazandık. Çok önemli transferler yaptık isim vermeyeceğim.
Bua rada İngiltere ligindeki takımım Soothammton haftayada Chalsea ile maç var. Yani bu akşam. Zor başladık sezena iyi bitireceğiz ama. Bu arada bir sıra yükseldik. 8. sıraymış hadef şuan 13'deyiz yakalayacağımıza inanıyoruz.
Taraftar güvenide arttı. Çok çalışırsam yapabilirmişim diyorlar. Ama dünkü güven bir an önce gitmemdi. yani işler yolunda.
Kimi transfer ettin?
Transfer listesine düşen oyuncuyu bana bırakacaktın işte.Talihsizim ben. Valla.
O kadar para vardı. Gittim kapasite arttırdım. Sonra transfer listesine düşen oyuncuyu sorgulamadan aldım, şimdi de Kaşife düşen oyuncuyu 700 bin farkla alamıyorum.
Aldığım fiyatın 1 milyon üstüne verebilirim.Transfer listesine düşen oyuncuyu bana bırakacaktın işte.
17 veririm son teklif.Aldığım fiyatın 1 milyon üstüne verebilirim.
32 yaşında olduğunu görsem almazdım. Dikkat etmedim uğruna aldım.
Onu alırım yarına Senin sevdiğin bir oyuncu. (Geçen sezon transfer etmiştin.)17 veririm son teklif.
O da kaşifteki oyuncunu kaçırma diye.
Orta saha ? Yaşını da söyle kim olduğunu bileyim.Onu alırım yarına Senin sevdiğin bir oyuncu. (Geçen sezon transfer etmiştin.)
Neyse dursun bakalım. Belki gol atar. Yaşlı ama.
AMR 21 yaşında.Orta saha ? Yaşını da söyle kim olduğunu bileyim.
Erik LamelaAMR 21 yaşında.
Hadi ya, o kadar az mı.Erik Lamela
Geçen sezon 16 maç oynamış bende, 1 golü var.
Sezon sonu takım kadrosunun resmini çekmişim.Hadi ya, o kadar az mı.
16 maç oynadığını da mı not ettin?
Geçen sezon ben mi kazanmıştım.Foruma girmişken bunuda yazayım dedim.
İkinci kez @darksaal'ın takımıyla kupa finalinde karşılaşacağız.Geçen sezon gibi geçmez umarım.
Sen değil miydin? Yanlış oldu @Maskeli Fedai'yleydim galiba.Geçen sezon ben mi kazanmıştım.
Ben de hatırlamıyordum ama kupada her zaman kötü olduğumu biliyorum.Sen değil miydin? Yanlış oldu @Maskeli Fedai'yleydim galiba.
Kusura bakma hatlar karışdı.Okul,dershane ve ev kafa kalmadı bende.