Şu Futbu da paranın gözü kör olsun. Dandik takım geldi mi ne bir şey satınca para getiriyor ne kredi alınca borcu kapatıyorsun. Sonra da kaşif istediğin oyuncuyu getirdi mi boru gibi bakarsın.
Stratejik olarak takımı komple yeniliyorum. Yaş ortalalamamda böyle düştü. Yakında biraz para yapınca tekrar yükselir ama
Ben ilk kez bu kadar küçüğünü görüyorum. Bir de sen ve @Yakamoz-Asi bütün oyuncularınızı satıp sahaya çıkmamayı mı hedefliyorsunuz, naabıyonuz ya siz?Stratejik olarak takımı komple yeniliyorum. Yaş ortalalamamda böyle düştü. Yakında biraz para yapınca tekrar yükselir ama
Yakamoz Asi ile stratejimiz hemen hemen aynı. Kadromuzdan 1-2 oyuncuyu yükseltip onları satıp yerine kadroyu güçlendirmek. Zaten ben geriden gelerek yükselişe geçiyorumBen ilk kez bu kadar küçüğünü görüyorum. Bir de sen ve @Yakamoz-Asi bütün oyuncularınızı satıp sahaya çıkmamayı mı hedefliyorsunuz, naabıyonuz ya siz?
Aynen @RüzgarGülü 'nün dedigi gibi olay. Kücük takimlarin caresiz kaderi böyle. Yeteneksiz ve gereksiz cok oluyor ilk basta ve haliyle paramiz olmasi icin hepsini satiyoruz. Geriye sadece ise yarayan adam kaliyor. Onlari da gelistirip, satip yerine daha iyi bir oyuncu almak amacim.Ben ilk kez bu kadar küçüğünü görüyorum. Bir de sen ve @Yakamoz-Asi bütün oyuncularınızı satıp sahaya çıkmamayı mı hedefliyorsunuz, naabıyonuz ya siz?
Nasil yani Barcelona Genclikspor benim takimima hakaret mi bu [emoji50] [emoji109]
Hayır onlar hep genç yetiştiyor ya gerçekte, ondan dolayı dedim.Nasil yani Barcelona Genclikspor benim takimima hakaret mi bu [emoji50] [emoji109]
Ne yapim takim kotu en azindan herkeae biletleri belesten verek millet takimi ateslesin
Umutben son tükenir. Çalışmaya devam.Lige çok iyi başladık ama 8.haftadan sonra takım bozuldu, ne yapsam bir türlü galibiyet alamıyoruz