FF Futbu Ligi 10.Sezon | Yorum & Sohbet

Şu Futbu da paranın gözü kör olsun. Dandik takım geldi mi ne bir şey satınca para getiriyor ne kredi alınca borcu kapatıyorsun. Sonra da kaşif istediğin oyuncuyu getirdi mi boru gibi bakarsın. :T:

Bugün rakibim Atletico Madrid, evimizde kazanmamız gereken zorlu bir maç olacak

Ben ilk kez bu kadar küçüğünü görüyorum. :D Bir de sen ve @Yakamoz-Asi bütün oyuncularınızı satıp sahaya çıkmamayı mı hedefliyorsunuz, naabıyonuz ya siz? :D
Yakamoz Asi ile stratejimiz hemen hemen aynı. Kadromuzdan 1-2 oyuncuyu yükseltip onları satıp yerine kadroyu güçlendirmek. Zaten ben geriden gelerek yükselişe geçiyorum :D

Ben ilk kez bu kadar küçüğünü görüyorum. :D Bir de sen ve @Yakamoz-Asi bütün oyuncularınızı satıp sahaya çıkmamayı mı hedefliyorsunuz, naabıyonuz ya siz? :D
Aynen @RüzgarGülü 'nün dedigi gibi olay. Kücük takimlarin caresiz kaderi böyle. Yeteneksiz ve gereksiz cok oluyor ilk basta ve haliyle paramiz olmasi icin hepsini satiyoruz. Geriye sadece ise yarayan adam kaliyor. Onlari da gelistirip, satip yerine daha iyi bir oyuncu almak amacim. :D

Ne yapsam takım son 4-5 haftadır kazanamadı, yarın Almetica'yı evimizde mutlaka yenmeliyiz

Almetica'yı yendik ve bu galibiyetle rahat bir nefes aldık ama önümüzdeki 3 maç zor olacak: Virrael,Varentia,Sevinna

Bu akşam Varentia ile maçımız zor bir maç olucak yeni transferlerimizden büyük beklentimiz var mutlaka kazanmalıyız bu maçı

Lige çok iyi başladık ama 8.haftadan sonra takım bozuldu, ne yapsam bir türlü galibiyet alamıyoruz :(

Zor maclari bitirdik, simdi hedef maclar basliyor yarin Betisi mutlaka yenmeliyiz evimizde

Simdiye kadar üc tane transfer teklifi aldim ve hepsi de ayni futbolcu icin. :A

Ilk kez bugün lig disi transfer teklifi aldim. Güzel teklif geldi. Parayada ihtiyac var ama en golcü futbolcu mu satmam icin önce Kasif'in iyi birini getirmesi gerek. :T: