RüzgarGülü
Favori Üye
Yok öyleMaçlar oynanıyor yazıyor hani Liveden takip edebiliyorduk ?
Yok öyleMaçlar oynanıyor yazıyor hani Liveden takip edebiliyorduk ?
Bu bizim lig için değil diğer lig için geçerli, bizde gözükmemesi gerek haklısın, düzeltilecek. Maçlar bu gece devam ediyor, bir değişiklik yok."Ligin ilk maçları 24 Ağustos 2014 gecesi oynanacaktır. "
İlk bunu yazıyordu ve dün maç başladı.Bugünse:
"Ligin ilk maçları 28 Ağustos 2014 gecesi oynanacaktır." bunu yazıyor.
Ne yani bugün maç olmuyacakmı @OzaN ?
Hee o zaman iyi.Bu bizim lig için değil diğer lig için geçerli, bizde gözükmemesi gerek haklısın, düzeltilecek. Maçlar bu gece devam ediyor, bir değişiklik yok.
Eksideyken transfer yapamıyorsun, başka yaptırım yok.Normalde -'ye inemiyoruz ama kredi ile inebiliyor-ödeyemeyince- bununla ilgili bir yaptırım var mı? @OzaN
Küçük bütçeli takımlar için güzel avantaj, ben -'ye düşünce oyuncu gider diye düşünüp az çekmiştim.Eksideyken transfer yapamıyorsun, başka yaptırım yok.
Ben 3 günde bir 10 milyon € çekiyorum.Küçük bütçeli takımlar için güzel avantaj, ben -'ye düşünce oyuncu gider diye düşünüp az çekmiştim.
Keşke daha önce öğrenseydim onu ya. Sponsor, Stat geliri felan çok rahat eksiden çıkılabilirdi.Ben 3 günde bir 10 milyon € çekiyorum.
Sen 6 haftalık filan mı çektin ?Keşke daha önce öğrenseydim onu ya. Sponsor, Stat geliri felan çok rahat eksiden çıkılabilirdi.
Benim fakirce oldu biraz.Sen 6 haftalık filan mı çektin ?
Yine iyi, geçen sezonlarda 12 haftalık kredi çeken vardı sanırım.Benim fakirce oldu biraz.
3 milyon lazımdı transfer için. 1.5, 1.5 3 haftalık çektim.
@legolas9900 söyledi geçen gün adblock varsa boş gözüküyormuş sayfa.Sponsorlar sayfası boş gözüküyor, normal midir bu ? @OzaN
Edit: Sorun addblocktan. Ama neden ilk tercihimi yaparken açık kaldıda şimdi yok onu anlamadım@legolas9900 söyledi geçen gün adblock varsa boş gözüküyormuş sayfa.
Ayarlayacağım onu kısa zaman içinde.