Beyler, Karim Benzema'yı takıma katmışım siz hala zarate felan diyorsunuz Yakında messi gelebilir
Allah allah messiye paran yeter mi
Beyler, Karim Benzema'yı takıma katmışım siz hala zarate felan diyorsunuz Yakında messi gelebilir
Arada 2 güç var hesabını mı yapıyorsun ?? Hem iyi olsaydı Real onu bırakmazdıBeyler, Karim Benzema'yı takıma katmışım siz hala zarate felan diyorsunuz Yakında messi gelebilir
Allah allah messiye paran yeter mi
Olsa olsa 100 milyondur 3-4 oyuncu satsam tamamlarım diye düşünüyorum Sene sonlarına doğru bir süpriz bekleyebilir.
Yoooooooooooooo
Ben bile 3 attıysam hey yavrum hey
Bugün Lig'in en iyi maddi duruma sahip olan takımıyla mücadele ediceğim Ve şuan için hayırlı gibi durmuyor
Ben bile 3 attıysam hey yavrum hey
Samsun maçını da kazanamazsak umutlar azalacak
Hacı sende kaç haftadır galiyet yüzü göremedin sanırım, yani Gençlere 3 attıktan sonra tık yok Gençlerbirliğini transfer listesinden izliyorum iyi bir yön çiziyor etkili silahı olabilir...Sivas gibi rezil bir takıma 2-0 yenildim ve onların hiçbirşeyi yoktu rezil oldum
Samsun maçını da kazanamazsak umutlar azalacak
Bu maçtan sonra oyuncularım dinlenecek.
Hacı kondisyonu çok düşün olan ilk 11 oyuncuların var bunları dikkate alıp realist kararlar almanı öneririm
Bu maçtan sonra oyuncularım dinlenecek.
bu arada kaancım hala 5 milyon euro borcum var
Hacı ne yaptın okadar parayı sorabilirmiyim acaba
3 tane adam aldım yaklaşık 25 milyondan yani 70-75 milyon zarardaydım bugün kurtulduk çok şükür
bu arada adminim kaşif 95-99 yapınca aramıyor,ronaldomu bulamıcak mıyım
Ben sezon sonuna doğru düşünüyorumDaha erken bir ronaldo için.
ronaldo kalmaz sezon sonuna fiyatıda 50 civarıdır tahminimce kaşif bi bulsunda