FF Film Kulübü 5. Sezon | Her Hafta İki İyi Film İzliyoruz!

Uzun bir aradan sonra yeni bir film kulübü etiketleşmesinden merhaba herkese. :):)

Sezona çok parlak bir başlangıç yapamadığımızı kabul ediyorum. Benim çok yoğun bir döneme girmem ve kendim dahi filmleri zamanında izleyememem, etkinlikten hatta forumdan uzak kalan birkaç arkadaşın olması, açılış filmlerini çok iyi seçememiş olmamız ve @Danger UA!'nın kıt puanları ( :D ) bunda etkili oldu herhalde.

Etkinliğin yarısı yani üç hafta geride kaldı. Puan durumunu da ekledim. Bu hafta ara verdik eksikleri giderme adına. Ben çalışmalara başladım bile izleyemediğim üç filmi bir şekilde izlemeye çalışacağım. Sizlerin de katılımını bekliyorum. :)

Sezonun ikinci yarısında beğenileceğine inandığım daha çok film var onu da söyleyim, en iyileri sona sakladık. (Yani inşallah öyledir. :D)

Tabloyu doldurmama katkı sağlayanlar @sürgünüm @Tzira @Danger UA! @Aserat @gundix123

Ortalardan kaybolanlar @destere @kaan955 :(

Siftah yapmayarak şaşırtan, üzenler @Tolstoyevski @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @cevaa

Ve @berkann
Yeni yaz sezona inşallah. :)

"Ve berkann." :( @OzaN

Hangi filmler var etkinlikte bilmiyorum ama katılım bayağı azmış. Yazın coşar millet inşallah. :D

İlk sayfada var işte. Birkaç tanesi senin zaten daha önceden izlediğin filmler herhalde katıl sen de azlıktan kurtulalım. :D
Senin kadar izlemişim ben de. 😎 :D

Pek sık film izlemiyorum, bu yüzden ilk önce kendi tercihlerim ve hayal kırıklığına uğramayacağım filmlerle alıştırma yapmam gerek. :D

Senin kadar izlemişim ben de. 😎 :D

Pek sık film izlemiyorum, bu yüzden ilk önce kendi tercihlerim ve hayal kırıklığına uğramayacağım filmlerle alıştırma yapmam gerek. :D
İzlediklerini yorumlasan bile yeter şimdilik. :D

Hepsini izlemene gerek yok. Bu etkinlikte kimseye hepsini izle diyemem zaten çünkü filmleri çok da iyi seçememişiz. :D En azından ilk yarıdaki filmler öyleydi. :):)

Bazı yeterli reyting alamayan diziler gibi yaptık, yaza erteledik. :):) Gelecek hafta yeniden başlayıp Temmuz ayında tamamlanacak. Eğer katılmak istersen geç değil anlayacağın. :):)
Aralarında çok önce 'There's Something About Mary' filmini izlemiştim. Onu yorumlamakla başlayayım. Eski yorumumu bir gözatayım, bulamazsam kendim yorumlayayım. :)

Selam millet, uzun bir aranın ardından etkinliğe devam ediyoruz, daha doğrusu sezonu bitiriyoruz. :)

Kabul etmek gerekir ki 5. sezonumuz pek parlak bir sezon olmadı. Hem çeşitli nedenlerden katılım az oldu hem de seçtiğimiz filmler çok iyi çıkmadı. Fakat 6. sezon ciddi yeniliklerle en iyi sezonumuz olacak. Tabii önce bu sezonu bitirmemiz gerek. Yarıda bırakmak bize yakışmaz. :)

Hızlı bir şekilde geri kalan iki haftayı tamamlayacağız ve sonra 6. sezona geçeceğiz. O iki haftadan birinin konuları açıldı, diğeri de bu hafta içinde açılacak. Çok film izlemeniz konusunda ısrar etmiyorum çünkü bazı filmler iyi çıkmadı gerçekten ama yine de izlenmesi gereken filmler de var. Şu 1 hafta, 10 günlük sürede ilginizi çeken, iyi puanlar almış birkaç filmi izlerseniz güzel olur.

En az 3 film izlemiş kişilerin oyları geçerli sayılacak, en az 5 film izlemiş olanlar ödüller için oy kullanabilecek. (Ödüllerde bu sezon muhtemelen daha az sayıda aday çıkarılacak.)

Puan durumu ilk mesajda ve güncel vaziyette. Filmleri seçin, beğenin, izleyin, yorumlayın. :):)

@Danger UA! @gundix123 @sürgünüm @Aserat @Tzira ve @Arslan Bey

Tablo final öncesi son kez güncellendi. Gelecek hafta içinde sezon bitiyor, yenisine geçiyoruz. Yani filmleri izlemek için son günler. :)

Legend of 1900, Notorious, Turtles Can Fly ve Duvara Karşı'yı benden başka izleyen olmamış. Özellikle Legend of 1900 ve Duvara Karşı'yı öneririm. :)

Kişiye özel film önerisi yapayım bu sefer. :)

@Danger UA!: Legend of 1900 ve Notorious. Notorious'u önerme sebebim Top 250'de olması ve bir gün mutlaka izleyeceğini bilmem. :):)

@gundix123 dönemedin bir türlü ama eğer dönersen Legend of 1900 izle. :)

@sürgünüm The Treasure of the Sierra Madre diyorum senlik film olarak. :):) Diğerlerini de sevebilirsin tabii. :)

@Aserat çok kestiremiyorum senin hangisini seveceğini, seç beğen al. :)

@Tzira Double Indemnity etkinliğin şampiyonu olabilir. Bir de senin yorumunu alabiliriz. Onun dışında seç beğen al. :):)

Tablo final öncesi son kez güncellendi. Gelecek hafta içinde sezon bitiyor, yenisine geçiyoruz. Yani filmleri izlemek için son günler. :)

Legend of 1900, Notorious, Turtles Can Fly ve Duvara Karşı'yı benden başka izleyen olmamış. Özellikle Legend of 1900 ve Duvara Karşı'yı öneririm. :)

Kişiye özel film önerisi yapayım bu sefer. :)

@Danger UA!: Legend of 1900 ve Notorious. Notorious'u önerme sebebim Top 250'de olması ve bir gün mutlaka izleyeceğini bilmem. :):)

@gundix123 dönemedin bir türlü ama eğer dönersen Legend of 1900 izle. :)

@sürgünüm The Treasure of the Sierra Madre diyorum senlik film olarak. :):) Diğerlerini de sevebilirsin tabii. :)

@Aserat çok kestiremiyorum senin hangisini seveceğini, seç beğen al. :)

@Tzira Double Indemnity etkinliğin şampiyonu olabilir. Bir de senin yorumunu alabiliriz. Onun dışında seç beğen al. :):)
Ne varsa eskilerde var, izlerim. :)

Notorius'u izleyip bitiririm. 1900 hem uzun hem içimden gelmiyor. Gegen Die Wand zaten etkinlik başından beri en soğuk olduğum film.

Turtles Can Fly'ın yarısındayım ben. 1900'ün hikayesini lisede İtalyanca dersinde işlediğimizden biliyor gibiyim ama filmini izlemek lazım tabii. Double Indemnity'i izlerim herhalde Turtles Can Fly'ı bitirdikten sonra.

Bu hafta epey yoğundum, bu yüzden hiçbir şey izleyemedim. 1 haftadır Turtles Can Fly'ın yarısını izleyeceğim, vakit bulamadım. En fazla onu izleyebilirim sanırım.
Onu bitir bari ya yarıda kalmış olmasın. :) Zaten 98 dakikaydı. En fazla 1 saatin kalmıştır, bugün biter? :)