FF Film Kulübü | 2. Sezon | Yazın Ne İzlesem Diye Düşünmeyin...

Genelde öyle diyorsun da gerisi gelmiyor, bekliyoruz.

Buraya kadar gelmişken 16'da 17'de bırakmak saçma olur bence.
dizilerden fırsat bulamıyorum, aslında hata yapıyorum izlediğim çoğu dizi çok sıkıcı geçiyor bu aralar sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi, araya bir kaç film izlesem güzel olurdu

dizilerden fırsat bulamıyorum, aslında hata yapıyorum izlediğim çoğu dizi çok sıkıcı geçiyor bu aralar sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi, araya bir kaç film izlesem güzel olurdu
Bu aralar ben de dizilerden sıkılıp azalttım, filmlere yeniden yöneldim (çok da yönelemedim gerçi filmlere de birkaç tane izledim sadece
). Arada bir ara vermek lazım dizilere.

Bu aralar ben de dizilerden sıkılıp azalttım, filmlere yeniden yöneldim (çok da yönelemedim gerçi filmlere de birkaç tane izledim sadece
). Arada bir ara vermek lazım dizilere.
aslında ben bu filmlerden çoğunu izlemiştim zaten sanada söylemiştim izlediğim filmleri mesela rebecca, yumatu treni, altına hücum , cennetin çocuklarını izlemiştim
çarlitonun yolu ve the killing var izlemek isteyipte izlemediğim diğerlerinde pek dikkatimi çeken yok bu iki filmi yapabilirsem hafta sonu izlerim

yorumlara gelince
kısaca rebecca zamanına göre iyi günümüze göre sıkıcı bir film klasik hitchcock filmi sona doğru olayın çözümünü laf salatasına çevirmesi olumsuz yanı,
yumatu treni orta halli 7 puanlık filmdi diğer izlediklerime puan vermiştim zaten ..

İşte yorumları puanla birlikte her filmin konusuna yapmalısın ki tabloya ekleyebileyim burada yorum kaybolur gider.
İlk mesajdaki tabloda ilgili konulara giden linkler var zaten, aramana da gerek yok yani.

Singin' in the Rain, The Blind Side, Disconnect, Network, The Usual Suspects çoğu sevebileceğin filmler bence.

Olmadı @OzaN İkisine de başladım ama 30. dakikasında bıraktım.
16 film ideal bence bu ikisine gerek yoktu.

Ödül verme işi başlasın. Az çok tamamladım ama filmlerin hepsini hatırlayamadığımdan doldurmalık adaylarım olacak.

Edit: Singin in the Rain 7.0>>7.5 olsun.

Son düzenleme:
İzleyebileceğim kadar film izledim, o beni sevindirdi. Ödül verme olayında nasıl bir tablo çıkacak bakalım.

Bu arada 1. sezon benim açımdan daha iyiymiş. Bu sezon izlediğim 16 filmden 7'sine 8 ve üzeri vermişim. İlk sezon izlediğim 14 filmden 10'una 8 ve üzeri vermişim.

Bu arada 1. sezon benim açımdan daha iyiymiş. Bu sezon izlediğim 16 filmden 7'sine 8 ve üzeri vermişim. İlk sezon izlediğim 14 filmden 10'una 8 ve üzeri vermişim.
İlginç aslında bu sezon daha çok iyi film vardı.

Keşke bitirebilseydin.

İzleyebileceğim kadar film izledim, o beni sevindirdi. Ödül verme olayında nasıl bir tablo çıkacak bakalım.
İzlemediğin daha çok film var, jübile için erken bence.