Puan vermem bu filme o zaman, ama sen izlediklerime ekle yinedeİzledin de hiçbir şey hatırlamıyormuşsun puanına nasıl güveneceğiz.
Puan vermem bu filme o zaman, ama sen izlediklerime ekle yinedeİzledin de hiçbir şey hatırlamıyormuşsun puanına nasıl güveneceğiz.
Öyle bir şey yok ki.Puan vermem bu filme o zaman, ama sen izlediklerime ekle yinede
Hatırladığım kadar ki haline ve Bale reyizin karizmasına puan vereyim o zamanÖyle bir şey yok ki.
Hadi yine iyisin daha önceden yaptığın yorumu buldum. Güncel konuya kopyala.Hatırladığım kadar ki haline ve Bale reyizin karizmasına puan vereyim o zaman
8 puan verdim
Hadi yine iyisin daha önceden yaptığın yorumu buldum. Güncel konuya kopyala.
https://fav10.net/forum/threads/en-son-İzlediğiniz-film.116139/page-78#post-1441529
Filmin konusuna yorum yapmamışsın oradakiler sayılmaz.Al işte bak yorum yapmışım bide yapmadın diyodunO kadar uğraştın eklememek için ama şimdi mecbur eklicen artık
Filmin konusuna yorum yapmamışsın oradakiler sayılmaz.
Açıldıysa taşıyacaksın veya tekrar yapacaksın işte her şeyi biz mi yapalım.Abi ben izlediğimde filmin konusumu vardı ki oraya yapayım
Ben daha bu filme yorum yaptığımı hatırlamıyorum senin dediğin şeye bakAçıldıysa taşıyacaksın veya tekrar yapacaksın işte her şeyi biz mi yapalım.
Araştır işte biraz yapmış mısın diye.Ben daha bu filme yorum yaptığımı hatırlamıyorum senin dediğin şeye bak
Bundan sonra araştırırım artıkAraştır işte biraz yapmış mısın diye.
dizilerden fırsat bulamıyorum, aslında hata yapıyorum izlediğim çoğu dizi çok sıkıcı geçiyor bu aralar sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi, araya bir kaç film izlesem güzel olurduGenelde öyle diyorsun da gerisi gelmiyor, bekliyoruz.
Buraya kadar gelmişken 16'da 17'de bırakmak saçma olur bence.
Bu aralar ben de dizilerden sıkılıp azalttım, filmlere yeniden yöneldim (çok da yönelemedim gerçi filmlere de birkaç tane izledim sadecedizilerden fırsat bulamıyorum, aslında hata yapıyorum izlediğim çoğu dizi çok sıkıcı geçiyor bu aralar sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi, araya bir kaç film izlesem güzel olurdu
aslında ben bu filmlerden çoğunu izlemiştim zaten sanada söylemiştim izlediğim filmleri mesela rebecca, yumatu treni, altına hücum , cennetin çocuklarını izlemiştimBu aralar ben de dizilerden sıkılıp azalttım, filmlere yeniden yöneldim (çok da yönelemedim gerçi filmlere de birkaç tane izledim sadece). Arada bir ara vermek lazım dizilere.
İşte yorumları puanla birlikte her filmin konusuna yapmalısın ki tabloya ekleyebileyim burada yorum kaybolur gider.aslında ben bu filmlerden çoğunu izlemiştim zaten sanada söylemiştim izlediğim filmleri mesela rebecca, yumatu treni, altına hücum , cennetin çocuklarını izlemiştim
çarlitonun yolu ve the killing var izlemek isteyipte izlemediğim diğerlerinde pek dikkatimi çeken yok bu iki filmi yapabilirsem hafta sonu izlerim
yorumlara gelince
kısaca rebecca zamanına göre iyi günümüze göre sıkıcı bir film klasik hitchcock filmi sona doğru olayın çözümünü laf salatasına çevirmesi olumsuz yanı,
yumatu treni orta halli 7 puanlık filmdi diğer izlediklerime puan vermiştim zaten ..
İlginç aslında bu sezon daha çok iyi film vardı.Bu arada 1. sezon benim açımdan daha iyiymiş. Bu sezon izlediğim 16 filmden 7'sine 8 ve üzeri vermişim. İlk sezon izlediğim 14 filmden 10'una 8 ve üzeri vermişim.
Keşke bitirebilseydin.Olmadı @OzaN İkisine de başladım ama 30. dakikasında bıraktım.16 film ideal bence bu ikisine gerek yoktu.
Ödül verme işi başlasın. Az çok tamamladım ama filmlerin hepsini hatırlayamadığımdan doldurmalık adaylarım olacak.
Edit: Singin in the Rain 7.0>>7.5 olsun.
İzlemediğin daha çok film var, jübile için erken bence.İzleyebileceğim kadar film izledim, o beni sevindirdi. Ödül verme olayında nasıl bir tablo çıkacak bakalım.
Evet, 8 film daha var. Belki gelecek sezon katılmayabilirim. Jübile olayı doğru aslında.İzlemediğin daha çok film var, jübile için erken bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?