Kalbimdeki Deniz
Özge Özberk 10
Kutsi 9
Sebahat Kumaş 8
Yeşim Ceren 7
Devin Özgür 6
deniz hakan eratiğe cookies sabahat kumaşa oy verKALBİMDEKİ DENİZ
Özge Özberk 8
Kutsi 4
Hakan Eratik 2
Yeşim Ceren Bozoğlu 6
Devin Özgür Çınar 9
Zeynep Aydemir 10
Sabahat Kumaş: 1deniz hakan eratiğe cookies sabahat kumaşa oy ver
0 vermek varmiydi?turabi 0
turabi 0
turabi 0
turabi 0
turabi 0
Tam tersi safdeniz hakan eratiğe cookies sabahat kumaşa oy ver
0 vermek varmiydi?
2 kisi oylamadan ben oylamayacam. bosuna yormayayim o narin parmaklarimi
Devin 6?Kalbimdeki Deniz
Özge Özberk 10
Kutsi 9
Sebahat Kumaş 8
Yeşim Ceren 7
Devin Özgür 6
Bu hafta fena değildi ama puanım buDevin 6?Dizide yılanlık üstüne yılanlık yapıyor kadın yılanın başını ezme. 😡
Bir gün sana da puan verirler ve inşallah o puan sıfır olur. .ssssBu hafta fena değildi ama puanım bu
Devin 6?Dizide yılanlık üstüne yılanlık yapıyor kadın yılanın başını ezme. 😡
Size ne be@denizz19 ağlayan kadından hoşlanıyor. Devin Deniz rolünü yapar ama bence Burcu Devin'in rolünü yapamaz. Kadın süper oynuyor bence haksızlık yapmışsın Deno.
Bende oylarım. Devin benim en sevdiğim kadın oyunculardan biridir bence çok havalı bir duruşu var.@denizz19 ağlayan kadından hoşlanıyor. Devin Deniz rolünü yapar ama bence Burcu Devin'in rolünü yapamaz. Kadın süper oynuyor bence haksızlık yapmışsın Deno.
Çünkü sen bizi ilgilendiriyorsun.Size ne be
Size ne be
Erotik tek sahne vardı denize karşı evlerinde çırılçıplak uyumalarıDizide tüm olayları kadın yapıyor sırf oturduğu yerden ağlayan bir role 10 verilmez. Kadının kadeh tutuşu bile asalet.
Bu bölüm çok erotik sahne varmıydı ben sona gelemedim sadece şaplak sahnesini gördüm.
Bende oylarım. Devin benim en sevdiğim kadın oyunculardan biridir bence çok havalı bir duruşu var.
Çünkü sen bizi ilgilendiriyorsun.
Erotik tek sahne vardı denize karşı evlerinde çırılçıplak uyumaları
İlk baş 15 dakika falan kaçırdım o anlarda sanırımAz önce bahsettim bende. Asalet akıyor kadından.Oy kullan ama ilk 10 zor gibi. Deniz oyunu yükseltmeli.
Bende en son kadının kahvaltıya indiği sahneyi gördüm orada kadın bir şaplak yedisonra O Sese daldım.
@Maskeli Fedai gecende yollamadi. bosuna kendini yoruyon.@Maskeli Fedai kankim Kertenkele izliyorsun Di mi.Sen oy Verde Turbo reis listeye girsin. Ben ve dosi kullanacağız.
@Maskeli Fedai gecende yollamadi. bosuna kendini yoruyon.
biz son dakika yollayalim yoksa biri gicikligina basiyor dusuk puanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?