FF En İyi Oyuncu Yarışması -- 12 Ekim

Bizim 13 bölüm garantimiz var, en azından yapımcımız güçlü.
Zaten görüp görebileceğiniz max 13 bölüm, kaderi geçtiğimiz sezon aynı gün yayınlanan Acı Aşk gibi olur.

Aynen ya bitmesi gereken dizi artmaya basladi

Arkadaslar İyidir zaten izlenmiyor ki bizi doyurmaz o
Acun'u yiyecez desem pek inandırıcı olmazdı sanırım bu yüzden ben de o diziyi kurban seçtim.

Acun'u yiyecez desem pek inandırıcı olmazdı sanırım bu yüzden ben de o diziyi kurban seçtim.
Acun'un O Ses'ini yeriz de Survivor biraz zorlar hatta Cumartesi olsak Survivor'u da yeriz o gün olan bölümler güzel olmuyor cünkü ama Pazar günü iyi oluyor gecmek zor olur

Acun'un O Ses'ini yeriz de Survivor biraz zorlar hatta Cumartesi olsak Survivor'u da yeriz o gün olan bölümler güzel olmuyor cünkü ama Pazar günü iyi oluyor gecmek zor olur
Dur bakalım fazla uçma aga Perşembe de zorlu bir gün değildi ona rağmen düşüşe geçtik inşallah haftasonu toparlanırız yeniden.

Dur bakalım fazla uçma aga Perşembe de zorlu bir gün değildi ona rağmen düşüşe geçtik inşallah haftasonu toparlanırız yeniden.
Toparlariz aga rahat ol Acun kim ya O Ses reytingleri zaten düsük onu geceriz Survivor biraz zorlar o kadar o da pazar günü olursak cumartesi her türlü zirveyi aliriz bence