FF Üyeleri Bir Arada Yeniden Başlıyor!

En İyi Ben Seçerim'i aldın bir daha yayınlamadım. Diss Savaşları'nı aldın sonra Forum yenilenince olmamışlar tarihe karıştığı için programımız yılda 1 bölüme düştü :A aman aman uzak dur benden. Ben kendi yağımda kavrulmaya devam ederim :A @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE @Sherlock

Paramparçayım... Önemli bir düzeltme yaptım...

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: MasacRE and Dosi
En İyi Ben Seçerim'i aldın bir daha yayınlamadım. Diss Savaşları'nı aldın sonra Forum yenilenince olmamışlar tarihe karıştığı için programımız yılda 1 bölüme düştü :A aman aman uzak dur benden. Ben kendi yağımda kavrulmaya devam ederim :A @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE
Bunların hiçbiri benimle alakalı değil ve anlaşmamız hala geçerli tüm projelerin eTV'de olacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
DosiTV isimli bir kanal kurma fikri...
Sırrı çözdün :( Dizimi dosi tv için yazacaktım :A
@Dosi hanıma bakın, medya devi olacak demek... Yakışır Dosi hanıma... :A
AA dur tamam gaza geldim. Dizi yapacaksan kanal patronu olurum :F
@Araf sizide benim şuan olmayan kanalıma alayım :A
@Aserat sinirlenir şimdi ama başvuruyu nereye yapıyorum? :A
Kanal açma isteğimi uyandıran ve vesile olan Sherlock ve xdragxx size selam olsun :A
Herşey böyle başladı. İlerde paraya para demeyeceğim zamanlarda bu anıyı anlatacağım 😎 @Araf @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE

Kanal açma isteğimi uyandıran ve vesile olan Sherlock ve xdragxx size selam olsun :A
Herşey böyle başladı. İlerde paraya para demeyeceğim zamanlarda bu anıyı anlatacağım 😎 @Araf @Tolstoyevski @MEnes @MasacRE
Bakalım belki de ilerde forumun en başarılı kanalı olacak ? Tv'nin oluşmasında ufak da olsa bir payımız olmuştur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961